PlayStation Deluxe vs extra farkı

midplus

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar baktım ama tek fark retro oyunlar sanırım evet arasında az fiyat farkı var fakat yıllık yapmayacağım. Başka herhangi bir farklılıkları mevcut mu?

Arkadaşlar baktım ama tek fark retro oyunlar sanırım evet arasında az fiyat farkı var fakat yıllık yapmayacağım. Başka herhangi bir farklılıkları mevcut mu?
Klasikler kataloğu ve oyun deneme sürümleri var.Klasikler kataloğundaki oyunları oynamayacaksanız extra yeterli.

Klasikler kataloğu ve oyun deneme sürümleri var.Klasikler kataloğundaki oyunları oynamayacaksanız extra yeterli.
klasiklerede baktım olabilecek en boş oyunlar var hiç gerek yok gerçekten

Klasiklerede baktım olabilecek en boş oyunlar var hiç gerek yok gerçekten.

Yani hocam eski oyunları sevenler için güzel. Bende şimdi extra kullanıyorum extrada oynayacaklarımı bitirdikten sonra Deluxe'a yükselteceğim orada istediğim 2-3 oyun var.

klasiklerede baktım olabilecek en boş oyunlar var hiç gerek yok gerçekten
Remastered oyunlar önemli aslında. TLOU Remastered, Uncharted 1-2-3, Bioshock serisi. Bunlar kaliteli yapımlar.

Remastered oyunlar önemli aslında. TLOU Remastered, Uncharted 1-2-3, BioShock serisi. Bunlar kaliteli yapımlar.

PS4 halen mevcut BioShock hariç tüm dediğin CD olarak var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…