PlayStation Dualshock 3 Kablosuz Çalışmıyor

Hasan_Erkan

Megapat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar öncelikle hayırlı ramazanlar dilerim. Elimde 2 adet tam board Toshiba chipli yani 100% orijinal kol mevcut uzun süredir sorunsuz 2 kolda kablosuz olarak çalışıyordu. Maalesef bugün 1 tanesi durduk yere sadece kablolu olarak çalışmaya başladı. Resetleme dahil her şeyi demedim ama nafile. Kablosuz olarak PS tuşuna basınca cihaz açılıyordu ama şu an kablo takılıyken bile PS tuşuyla cihaz açılmıyor. (Kablolar sağlam diğer kolda bahsettiklerim sorunsuz oluyor.)
Sorun şu şekilde gerçekleşiyor;
DS3'ü cihaza bağlıyorum sarj tamamlandı yazısını görünce kabloyu çekiyorum ve bütün ışıkları sönüyor ne kadar PS düğmesine bassamda kol üzerinde hiçbir ışık yanmıyor akabinde kablosuz olarak kullanamıyorum. Ama kabloyu tekrar takıp tanıttığımda kablolu olarak kullanabiliyorum. Ayrıca DS3'lere gözüm gibi bakıyorum herhangi bir düşürme ve darbe alma söz konusu değil. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de aynısı oluyordu, sadece kablolu kullanılabiliyordu. Araştırma yaptım, wifi chipsetiyle alakalı olduğunu öğrendim.

İnternete girebiliyor musun? Veya online oyun oynayabiliyor musun?

Bende de aynısı oluyordu, sadece kablolu kullanılabiliyordu. Araştırma yaptım, wifi chipsetiyle alakalı olduğunu öğrendim.

İnternete girebiliyor musun? Veya online oyun oynayabiliyor musun?
Sorunum çözüldü ds3'ün anakartında arıza varmış Bursada Rech Bilişime gönderdim sağolsunlar kısa sürede halledip gönderdiler. Şuan sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…