PlayStation hesabı satılabilir mi?

bur4karsln

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde PS5 Slim digital aldım. Çok oyunum yoktu PS4'ten kalan hesapta. 6-7 tane de iyi oyun aldım. Hesabım bayağı bir doldu. Acaba diyorum ben böyle çok oyun filan alıyorum ama gelecekte hesabı satabilir miyim? Yoksa oyunları oynadığımla mi kalırım? Ya da PS Plus alıp oyunları bitirmek daha mı mantıklı? Şu an hesapta şunlar var: FC26, FC24, FIFA22, FIFA21, FIFA20, FIFA19, GTA 5, Ghost of Tsushima, Marvel Spider-Man, Tomb Raider(tüm seri), Uncharted(1, 2, 3), Mafia Definitive Edition, The Last of Us Remastered, Unravel Two, Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde PS5 Slim digital aldım. Çok oyunum yoktu PS4'ten kalan hesapta. 6-7 tane de iyi oyun aldım. Hesabım bayağı bir doldu. Acaba diyorum ben böyle çok oyun filan alıyorum ama gelecekte hesabı satabilir miyim? Yoksa oyunları oynadığımla mi kalırım? Ya da PS Plus alıp oyunları bitirmek daha mı mantıklı? Şu an hesapta şunlar var: FC26, FC24, FIFA22, FIFA21, FIFA20, FIFA19, GTA 5, Ghost of Tsushima, Marvel Spider-Man, Tomb Raider(tüm seri), Uncharted(1, 2, 3), Mafia Definitive Edition, The Last of Us Remastered, Unravel Two, Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat vb.

PS Plus almak en mantıklısı ben öyle yaptım.

Merhaba. Geçtiğimiz günlerde PS5 Slim Digital aldım. Çok oyunum yoktu PS4'ten kalan hesapta. 6-7 tane de iyi oyun aldım. Hesabım bayağı bir doldu. Acaba diyorum ben böyle çok oyun filan alıyorum ama gelecekte hesabı satabilir miyim? Yoksa oyunları oynadığımla mi kalırım? Ya da PS Plus alıp oyunları bitirmek daha mı mantıklı? Şu an hesapta şunlar var: FC26, FC24, FIFA22, FIFA21, FIFA20, FIFA19, GTA 5, Ghost of Tsushima, Marvel Spider-Man, Tomb Raider(tüm seri), Uncharted(1, 2, 3), Mafia Definitive Edition, The Last of Us Remastered, Unravel Two, Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat vb.

Evet gelecekte hesabı satabilirsin gelecekte oyunların yüzüne bir daha bakmayacaksan PS Plus al ama ben sürekli oynarım bitsede diyorsan oyun almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı