PlayStation için monitör tavsiyesi

HakanAkpinar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Çocuğuma doğum günü hediyesi sebebiyle PlayStation 4'te kullanmak üzere monitör arayışındayım. Forumda bazı başlıklar var fakat biraz eski konular, umarım konu kalabalığı yapmamışımdır. 2000 TL civarı 27" inç boyutlarında bir öneriniz var mı? Yılbaşı kampanyası vs. yıllardır PlayStation'u 32" 720P TV'de oynadık. Oğlum 13 yaşında ve CoD serisinde bayağı yetenekli. Kendini dahah iyi geliştimesi için doğum günü hediyesinde bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
60 Hz üstünde fiyat farkı görürseniz almanıza gerek yok açıkçası yalnızca PS4 için düşünüyorsanız. O değerleri kullanamayacağınız için eğer uçurum fark var ise almayın derim.

30 veya 60 FPS sunan bir platformda 165 HZ alıp hava atması için attınız herhalde bunu?
Eğer 6000-7000 TL'lik bir bilgisayarınız yoksa sakın 60 HZ üstü bir monitör almayın.
Bu işinizi hayli hayli görür.

Rampage'den mouse kulaklık dışı pahalı ürünler alınmaz 1-2 senede elinde kalır.

Bence 60Hz'e yatırım yapmak saçma madem 2000TL bütçesi var niye 60Hz alsın ki 60Hz monitöre 27" diye o kadar para verilmez.

Arkadaşlar önerileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İlerleyen dönemde ps5 alma veya çocuğu yazılım kodlama için bir bilgisayar sistemi kurmaya yönlendirmeyi düşünüyorum. Bu doğrultuda sonradan değiştirmek zorunda kalmayacağım bir ürün niyetindeyim. PS5 videolarında 60hz görüntünün de çok tatmin edici olduğunu söylüyorlar. Fiyat olarak 2300-2500 rakamlarına kadar çıkabilirim. 60hz ve özellikle multiplayer oyunlarda kendisini üzmeyecek önerilerinizi beklemeye devam ediyorum. Önerilerde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım
Hocam o galiba teşhir ürünü ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.Eki Görüntüle 806033
Piyasada bu monitör stoklarda yok sanırım. Aslında olsa güzel monitörmüş
Güncel
Güncel
Arkadaşlar aşağıdaki ürünü alacağım. Bu ürün hakkında söyleyeceğiniz bir şey varmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…