- Makaleler
- 3
Hangisi daha günlük kullanım için uygun olacaktır.
Kendi diskimden sökmeyeceğim. Neden taşınabilir daha avantajsız?Hocam kendi PS nizden farklı pslere takacaksaniz tasinabilir ama yok ben PS'den HDD'yi hiç sokmeyeceğim diyorsan sabit disk.
Kendi diskimden sökmeyeceğim. Neden taşınabilir daha avantajsız?
Peki taşınabilir diski bağlarsam her seferinde taşıma işleri ile uğraşmadan da oyun oynayabilecek miyim?Taşınabilir ile sabit diski karşılaştırıyoruz sabit diskin okuma hizi USB'ye göre kat kat daha fazla USB biraz dengesiz olabilir hem.
Peki taşınabilir diski bağlarsam her seferinde taşıma işleri ile uğraşmadan da oyun oynayabilecek miyim?
1/2'lik bir depolama farkına değer mi bu hız farkı?
PS4 için konuşuyorum. Harici bir disk bağlarsam oyunları onun icinden başlatabiliyor muyum?Ilk başta ne dediğinizi tam anlayamadım.
Hocam PlayStation 2 3 4 5 hangisi onu söylerseniz ona göre biseylerde söyleyebilirim.
PS4 için konuşuyorum. Harici bir disk bağlarsam oyunları onun icinden başlatabiliyor muyum?
Ayarlanmadan kastınız da ''Playstation üzerinden depolama cihazını tanıtıp içerisindeki verileri sıfırlayıp PS'e özel bir disk gibi göstermek'' değil mi?Evet ama ayarlanması lazım.
Ayarlanmadan kastınız da "PlayStation üzerinden depolama cihazını tanıtıp içerisindeki verileri sıfırlayıp PS'e özel bir disk gibi göstermek" değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.