PlayStation kırmak ne demek?

00caner00

Femtopat
Daha fazla  
PlayStation 4 ve 5 kırılıyor mu? Pek bir bilgim yok kırma olayı ne demek kırılınca ne oluyor bilgilendirir misiniz?

PlayStation 4 ve 5 kırılıyor mu? Pek bir bilgim yok kırma olayı ne demek kırılınca ne oluyor bilgilendirir misiniz?

5 kırılmıyor 4 kırılıyor ve bildiğim kadarıyla PS 4 kırıldığında istediğin oyunu attırabiliyorsun internette bağlanmaman gerekiyor ve sadece offline oynayabiliyorsun.

Sony'nin PlayStation konsollarına koyduğu yazılım kısıtlamalarını kaldırarak, orijinal olmayan yazılımların çalıştırılmasını sağlama işlemidir. Bu işlem, özel yazılımlar (homebrew), korsan oyunlar veya bölge kısıtlamalarını aşmak için yapılır. Kırma işlemi genellikle konsolun güvenlik açıklarından yararlanarak özel bir yazılım yüklemeyi içerir ve sistem güncellemeleriyle devre dışı bırakılabilir. Ancak, garantiyi geçersiz kılma, çevrimiçi hizmetlerden banlanma ve sistemin çökme riski gibi olumsuz yönleri vardır.
PS3 tüm sürümler kırılıyor. PS4 en son 11.00 kırılıyordu diye hatırlıyorum. Ps5 daha eski sürümler 5.50 ve altı. Yani konsollar uygun sürümde ise tüm Sony konsolları kırılabilir.

PlayStation kırma işlemini, bir iPhone'u Jailbreak yapmak yada Windows işletim sistemini, bilgisayarınızda kaçak olarak kullanmak gibi düşünebilirsiniz. Crackleme gibi birşey işte istediğin oyunu indirebiliyorsun ama Online yok.

Playstation kırmak illegal olarak, bedavadan oyun yüklemeye müsait duruma getiren bir işlem. Genelde Ps3 ve Ps4 konsollarına yapılır. Bilgisayardan crackli oyun indirmek gibi bir şey, genelde emeğe saygı diyip para verip alın derler ama bu ekonomide yapılabilecek bir şey.

5 kırılmıyor 4 kırılıyor ve bildiğim kadarıyla PS 4 kırıldığında istediğin oyunu attırabiliyorsun internette bağlanmaman gerekiyor ve sadece offline oynayabiliyorsun.
Ben kırma işlemini yapabilir miyim peki zor mu? Bide oyunlar mağazadan mı indiriliyor kırılınca

Haklısınız. En fazla 1 2 oyun alabilirim parayla. Çok pahalı maalesef

Emege saygi diyorlar da maalesef bir oyun 2000 3000 olunca almak cok mantiki gelmiyor. Zaten ps4 2.el 6-8k ya satiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…