M merakliarastir Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum bir de Forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı? Xbox alsam Series X veya Prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum bir de Forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı? Xbox alsam Series X veya Prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.646 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Türkçe oyun ve PS özel oyunlarını istiyorsan PS. Xbox oyunları PS'ye gelicek ancak PS özel oyunları Xbox'a asla gelmez.
Türkçe oyun ve PS özel oyunlarını istiyorsan PS. Xbox oyunları PS'ye gelicek ancak PS özel oyunları Xbox'a asla gelmez.
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Eğer f/p istiyorsan xbox series s öneririm
M merakliarastir Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 Önemli olan oyunlar fiyat çokta sıkıntı değil Yerayay dedi: Türkçe oyun ve PS özel oyunlarını istiyorsan PS. Xbox oyunları PS'ye gelicek ancak PS özel oyunları Xbox'a asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Ps daha mantıklı bu durumda
Önemli olan oyunlar fiyat çokta sıkıntı değil Yerayay dedi: Türkçe oyun ve PS özel oyunlarını istiyorsan PS. Xbox oyunları PS'ye gelicek ancak PS özel oyunları Xbox'a asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Ps daha mantıklı bu durumda
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 30 Ocak 2025 #5 merakliarastir dedi: Önemli olan oyunlar fiyat çok da sıkıntı değil. PS daha mantıklı bu durumda. Genişletmek için tıkla... Oyun fiyatları sıkıntı değilse PlayStation alın.
merakliarastir dedi: Önemli olan oyunlar fiyat çok da sıkıntı değil. PS daha mantıklı bu durumda. Genişletmek için tıkla... Oyun fiyatları sıkıntı değilse PlayStation alın.
M merakliarastir Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #6 Peki hangi modeli önerirsiniz?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.646 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 @merakliarastir PS5 Slim alın. bütçede sıkıntı degilse Pro alın GTA 6 da maksimum performans alırsınız.
@merakliarastir PS5 Slim alın. bütçede sıkıntı degilse Pro alın GTA 6 da maksimum performans alırsınız.
M merakliarastir Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #8 Yerayay dedi: @merakliarastir PS5 Slim alın. bütçede sıkıntı degilse Pro alın GTA 6 da maksimum performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunlar ve güç konusunda çok fark yoksa slim daha mantıklı gibi. 50k bir konsola biraz fazla gibi geldi
Yerayay dedi: @merakliarastir PS5 Slim alın. bütçede sıkıntı degilse Pro alın GTA 6 da maksimum performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunlar ve güç konusunda çok fark yoksa slim daha mantıklı gibi. 50k bir konsola biraz fazla gibi geldi
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.646 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #9 @merakliarastir dediğim gibi Slim alınır. Bütçede sıkıntı yoksa Pro dedim bana da mantıklı gelmiyor.
M merakliarastir Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #10 Yardımcı olduğun için teşekkürler