Playstation NEO , PS4.5 hakkında düşünceler

Ben ps4 sahibiyim ilk çıktığı zamanlarda hemen sıraya girip aldım. Amerikan dizisi her türlü şeyi izlerim işimi görür. Ancak bana Quantum Break oynatmayan zihniyetin allah bin türlü belasını versin. Bir tane oyun için illaki bana konsolumu değiştirtecekler. Böyle iş olur mu? Çoğu xbox kullanan arkadaşım da Türkçe düblajlı Uncharted 4 oynayamanın üzüntüsü içerisindeler. Kahrolsun exlusive oyunlar yaşasın konsolların kardeşliği diyorum. Yazdıklarımı iyi düşünün özellikle yeni konsol alacak arkadaşlar.

Sevgiler.

Evet. Ne yazık ki firmalar arasında ki rekabetin kurbanı biz oluyoruz. Fakat mecburuz. Ne demek istediğinizi anladım, gene de Quantum Break Pc üzerinden de oynanabiliyor. Sisteminiz iyiyse bir deneyin derim.

Avusturalya'da 999 $'dan ön siparişe açılmış beyler hayırlı olsun

4k falan yok beyler rahat olun en fazla 4k Youtube'dan video izleriz ara konsolda 4k'ya mı geçilir yav.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tam net hatırlamasamda geçen yıl aralık ayında almıştım. Ben aldıktan sonra 1tb modelleri felan çıkmıştı üzülmüştüm. Şimdi de bir üst versiyonu çıkacak. Ben ilk önce yeni konsolun çıkmasını bekleyeceğim. Fiyatına, incelemelerine bakarım. Eğer beğenirsem satar alırım.

Sony dedi ki "PS4'e çıkacak oyunlar PS4 NEO'ya da çıkacak." "2 Cihaz da AYNI oyunları oynatacak" Buradan hareketle bir sorun yaşanacağını sanmıyorum ama bir cihazın özellikleri daha üstün ve mesela sadece VR olan bir oyun çıktığında PS4 sahipleri tamamen faydalanamayacaklardır. PS4'e VR takılabilecek ama ne kadar etkili olur bilemem. Ben tam PS4 alacaktım ki NEO yu gördüm. Şu anda PS4 NEO yu bekliyorum ve almaktan halen vazgeçebilirim. Durumum kararsız lakin ps4 neo alacak gibiyim Bakalım. PS4 sahipleri için üzüldüm diyebilirim ve üstelik Sony'nin böyle bir şey yapmasına da sinirlendim. Ama bunu yapması sonucunda güzel sonuçlar da çıkabilir ortaya. Bakalım göreceğiz. En azından bir kampanya yapsalar da mesela: "PS4 ünü getirene PS4 NEO sadece 200 TL" gibisinden En azından ps4 sahipleri mağdur olmaz. Her türlü mağdur olmayacaklar ama dışardan bakıldığında öyle görünüyorlar. Hele hele Yakın tarihte PS4 alanlar şu anda lanet okuyorlardır. Ben PS4 NEO ya kötü gözle bakmama rağmen Sony'e sinirli olmadığım gerçeğini değiştirmeyecek.

Arkadaş delirttiniz insanı yav. Tam diyom pc' ye parça alcam arkadaş diyo ps4 al. Sonra tam diyorum ki tamam ps4 alıcam diyorsunuzki ps4 neo çıkıyo ps4' e sahip olanlar mağdur olacak. Delircem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…