LordAngel Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 PSN bakıma girmiş kaç saat sonra düzelir?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.351 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Genel bir bakım gibi duruyor, bence uzun sürmez.
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 LordAngel dedi: PSN bakıma girmiş kaç saat sonra düzelir? Genişletmek için tıkla... 2 3 saate açılır senelik bakım yapıyorlar geçen senede bu zamanlarda yapmışlardı
LordAngel dedi: PSN bakıma girmiş kaç saat sonra düzelir? Genişletmek için tıkla... 2 3 saate açılır senelik bakım yapıyorlar geçen senede bu zamanlarda yapmışlardı
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 8 Şubat 2025 #4 Sabah 7'den beri PSN de sorun var galiba PSN hesabı çevrim içi olmuyor en başta. FC 25'e giriyorum bu sefer de EA cevrim içi olmuyor.
Sabah 7'den beri PSN de sorun var galiba PSN hesabı çevrim içi olmuyor en başta. FC 25'e giriyorum bu sefer de EA cevrim içi olmuyor.
LostHopes Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 Michael_Myers dedi: Sabah 7'den beri PSN de sorun var galiba PSN hesabı çevrim içi olmuyor en başta. FC 25'e giriyorum bu sefer de EA cevrim içi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende Fortnite ve EA FC giremiyorum kupalarada bakılmıyor.
Michael_Myers dedi: Sabah 7'den beri PSN de sorun var galiba PSN hesabı çevrim içi olmuyor en başta. FC 25'e giriyorum bu sefer de EA cevrim içi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende Fortnite ve EA FC giremiyorum kupalarada bakılmıyor.
mantar tabanca Zeptopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 11 8 Şubat 2025 #6 Playstation'un internet sitesinde 8 şubat saat gece 3'te başladığı yazıyor bakımın.
pezasd Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 Michael_Myers dedi: Sabah 7'den beri PSN de sorun var galiba PSN hesabı çevrim içi olmuyor en başta. FC 25'e giriyorum bu sefer de EA cevrim içi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gece 2'de oynarken kapandi tum ozellikler ben tam FIFA'da Mac'tayken oyundan atti.
Michael_Myers dedi: Sabah 7'den beri PSN de sorun var galiba PSN hesabı çevrim içi olmuyor en başta. FC 25'e giriyorum bu sefer de EA cevrim içi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gece 2'de oynarken kapandi tum ozellikler ben tam FIFA'da Mac'tayken oyundan atti.
V VI Pisces Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 80 8 Şubat 2025 #8 Ne zaman düzelecek? Gece saat 3 ten beri sorun var
NerdenDuydunDeme Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Örtmen 8 Şubat 2025 #9 Uzun sürecek gibi görünüyor.