iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 VPN ile PlayStation now almak istiyorum ama The Last of Us Part 2 var mı yok mu emin olmak istiyorum. Upload hızım 7-8 gibi sizce rahat oynanır mı?
VPN ile PlayStation now almak istiyorum ama The Last of Us Part 2 var mı yok mu emin olmak istiyorum. Upload hızım 7-8 gibi sizce rahat oynanır mı?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Temmuz 2024 #2 Yok diye biliyorum. Ayrıca VPN ile alamazsın muhtemelen, daha önce denemiştim. Yurt dışı kartı lazım. Bir de Upload hızı değil Download hızı önemli.
Yok diye biliyorum. Ayrıca VPN ile alamazsın muhtemelen, daha önce denemiştim. Yurt dışı kartı lazım. Bir de Upload hızı değil Download hızı önemli.
iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Lafonde dedi: Yok diye biliyorum. Ayrıca VPN ile alamazsın muhtemelen, daha önce denemiştim. Yurt dışı kartı lazım. Bir de upload hızı değil download hızı önemli. Genişletmek için tıkla... Download hızım 50-60 arası. Hocam peki bu olmazsa bu oyunu başka türlü bilgisayarda oynama yolum yok mu?
Lafonde dedi: Yok diye biliyorum. Ayrıca VPN ile alamazsın muhtemelen, daha önce denemiştim. Yurt dışı kartı lazım. Bir de upload hızı değil download hızı önemli. Genişletmek için tıkla... Download hızım 50-60 arası. Hocam peki bu olmazsa bu oyunu başka türlü bilgisayarda oynama yolum yok mu?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Temmuz 2024 #4 iitricker dedi: Download hızım 50-60 arası. Hocam peki bu olmazsa bu oyunu başka türlü bilgisayarda oynama yolum yok mu? Genişletmek için tıkla... PC'ye gelmeden maalesef oynayamazsınız.
iitricker dedi: Download hızım 50-60 arası. Hocam peki bu olmazsa bu oyunu başka türlü bilgisayarda oynama yolum yok mu? Genişletmek için tıkla... PC'ye gelmeden maalesef oynayamazsınız.