Arkadaşlar PS4 üme arkadaşımın NFS rivalsini alıp oynamıştım onun oyunu 3.bölgeydi sonra oyunu kendim satın aldım 2.bölge olarak konsolumda 2.bölge ancak multiplayer oynayamıyorum. ''you have disconnected from the current game'' hatası alıyorum. Bunun sebebi bu yüzden midir ? Yani ozaman açtığım origin hesabı 3.bölgemi kaldı yarın bir gün battlefield alsam aynı sorum mu olacak ? Yok mu bu hesaptan çıkmanın değiştirmenin yolu ? Bir türlü bulamadım. Yardım lütfen.
arkadaşlar ayrıca arkadaşımın cd siyle oynadığımda multiplayer etkinliklerinde olabiliyordum ancak şimdi haridatada oyuncular var ama etkinliklere girmek isteyince oyundan atıyor olmuyor. ayrıca bölge kodunun amblemi varya siyah dünya işareti oyuncuların yanlarında o amblem var.
arkadaşlar ayrıca arkadaşımın cd siyle oynadığımda multiplayer etkinliklerinde olabiliyordum ancak şimdi haridatada oyuncular var ama etkinliklere girmek isteyince oyundan atıyor olmuyor. ayrıca bölge kodunun amblemi varya siyah dünya işareti oyuncuların yanlarında o amblem var.