PlayStation Plus: 1 Yıllık Abonelik - %25 İndirimli

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
12 aylık PlayStation Plus aboneliğini %25 indirimle 134 Liraya edinin. Kampanya bitiş tarihi: 26 Mart 2019 TSİ 13:00.

fe2dc1d6-a607-4f51-919c-f2346dcc592d.jpg
PlayStation Plus: 1 Yıllık Abonelik - %25 İndirimli

Her ay çöp vermeyi bırakırlarsa belki düşünürüm. 🙃
Son 6 ayda verilen oyunlar 134 Lirayı fazlasıyla çıkarıyor, böyle devam ederse 134 Liranın hakkını 1 senede fazlasıyla çıkarırlar.

• Heavy Rain (Store 29 TL)
  • Friday the 13th: The Game (Steam 32 TL)
  • SOMA (Steam 49 TL)
  • Bulletstorm: Full Clip Edition (Steam 61 TL)
  • Yakuza Kiwami (Steam 62 TL)
  • Steep (104 TL)
  • Hitman GOTY (Steam 123 TL)
  • Call of Duty: Modern Warfare - Remastered (Steam 164 TL)

Son 6 ayda verilen oyunlar 134 Lirayı fazlasıyla çıkarıyor, böyle devam ederse 134 Liranın hakkını 1 senede fazlasıyla çıkarırlar.

• Heavy Rain (Store 29 TL)
  • Friday the 13th: The Game (Steam 32 TL)
  • SOMA (Steam 49 TL)
  • Bulletstorm: Full Clip Edition (Steam 61 TL)
  • Yakuza Kiwami (Steam 62 TL)
  • Steep (104 TL)
  • Hitman GOTY (Steam 123 TL)
  • Call of Duty: Modern Warfare - Remastered (Steam 164 TL)
Ben oyunlar değersiz demedim, sadece benim oynamayacağım oyunlar. 🙃 Parasal değerleri benim için bir şey ifade etmiyor.

Hiçbirini oynamamış olsam bile şurada Plus aldırtabilecek tek bir oyun yok. Parasal değeri düşük çok kaliteli oyunlar var o tarz oyunlar verilebilir bunlar verileceğine.

Bu arada belirteyim, mevcut Ps Plus aboneliği devam edenler bu kampanyadan yararlanamıyor. Böyle bir saçmalık yok Plus üyeliğimi yenileyeceğim fakat yararlanamıyorum bir çok Ps Plus abonesi gibi.

Ya arkadas Ocak ayinda indirime girdiydi. Koyde oldugum icin alamadim. O yuzden gecen ay 180 liraya aldim. Simdi yine indirime giriyor. Saka gibi. En azindan sadece HITMAN bile 180 lira vermeme degmesini sagliyor.

Plus sadece aylık verdiği iki oyun için alınmıyor ki. Daha ziyade multiplayer oynamak için alınıyor Plus. F2P oyunlar var mesela Plus olmadan oynanmıyor.

Plus sadece aylık verdiği iki oyun için alınmıyor ki. Daha ziyade multiplayer oynamak için alınıyor Plus. F2P oyunlar var mesela Plus olmadan oynanmıyor.
Online oynamak PC'de beles oldugu icin oyle diyoruz. Yoksa Plus online icin aliniyor ama o verdigimiz parayi cikartmamiz gerekiyor. Bu arada F2P oyunlar Plus olmadan online oynanabiliyor.

Online oynamak PC'de beles oldugu icin oyle diyoruz. Yoksa Plus online icin aliniyor ama o verdigimiz parayi cikartmamiz gerekiyor. Bu arada F2P oyunlar Plus olmadan online oynanabiliyor.
Evet onu öğrendim sonradan. Ben aldığımdan beri Plus sahibi olduğum için, bilmiyordum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı