Chemiss Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Türkiye'de erişim olmayan hesaplar için Hollanda bazlı bir hesap oluşturdum ancak PS Plus özelliğimi paylaşamıyorum. Konsol paylaşımı yaptığım halde gözükmüyor üyelik. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Türkiye'de erişim olmayan hesaplar için Hollanda bazlı bir hesap oluşturdum ancak PS Plus özelliğimi paylaşamıyorum. Konsol paylaşımı yaptığım halde gözükmüyor üyelik.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.477 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 O hesap, ana hesap olarak konsolda girili mi?
Chemiss Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Yerayay dedi: O hesap, ana hesap olarak konsolda girili mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Chat GPT'ye sordum başka bir ülkeye bağlı hesaba paylaşılamıyormuş.
Yerayay dedi: O hesap, ana hesap olarak konsolda girili mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Chat GPT'ye sordum başka bir ülkeye bağlı hesaba paylaşılamıyormuş.