E emirefe145 Decapat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #1 PlayStation Plus extra aldım miles morales indirmeye çalıştım ama ön sipariş diye bir şey çıktı RDR 2 indirmeye çalıştığımda böyle bir şey yoktu bu tek bende mi oluyor ya da bu nedir nasıl çözülür?
PlayStation Plus extra aldım miles morales indirmeye çalıştım ama ön sipariş diye bir şey çıktı RDR 2 indirmeye çalıştığımda böyle bir şey yoktu bu tek bende mi oluyor ya da bu nedir nasıl çözülür?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 23 Haziran 2022 #2 AC: Valhalla indirmeden önce bana da ön sipariş verme ekranı geldi. Devam ettim ve indiriyorum şu an. Ön sipariş vermiyorsunuz yani.
AC: Valhalla indirmeden önce bana da ön sipariş verme ekranı geldi. Devam ettim ve indiriyorum şu an. Ön sipariş vermiyorsunuz yani.
E emirefe145 Decapat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #3 LordxVader dedi: AC: Valhalla indirmeden önce bana da ön sipariş verme ekranı geldi. Devam ettim ve indiriyorum şu an. Ön sipariş vermiyorsunuz yani. Genişletmek için tıkla... Aynısı oldu bana da Valhalla için sizden para çekimi vs oldu mu acaba?
LordxVader dedi: AC: Valhalla indirmeden önce bana da ön sipariş verme ekranı geldi. Devam ettim ve indiriyorum şu an. Ön sipariş vermiyorsunuz yani. Genişletmek için tıkla... Aynısı oldu bana da Valhalla için sizden para çekimi vs oldu mu acaba?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 23 Haziran 2022 #4 emirefe145 dedi: Aynısı oldu bana da Valhalla için sizden para çekimi vs oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok çekmedi. İsterseniz mailin resmini bırakayım:
emirefe145 dedi: Aynısı oldu bana da Valhalla için sizden para çekimi vs oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok çekmedi. İsterseniz mailin resmini bırakayım:
E emirefe145 Decapat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #5 LordxVader dedi: Yok çekmedi. İsterseniz mailin resmini bırakayım:Eki Görüntüle 1429167 Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
LordxVader dedi: Yok çekmedi. İsterseniz mailin resmini bırakayım:Eki Görüntüle 1429167 Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #6 emirefe145 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir? Para çekildi mi?