Merhaba, 1 yıllık PlayStation Plus üyeliği alacağım, Extra mı yoksa Deluxe mi almalıyım? Klasik oyun kataloğundaki oyunlar PlayStation 5'te çalışır mı? Son olarak bugün alsam aylık oyunlardaki FC 24 oyununu 1 senelik hesabıma katabiliyor muyum?
Deluxe'un bir kaç oyun dışında pek bir numarası yok. Pek iç açıcı oyunlar değil onlar da. Son olarak bazı oyunlara aşırı sınırlı oynama izini veriyor (mesela Hogwarts Legacy'ye 0.75 saat, dalga geçer gibi bir süre). Bu sebeple Deluxe bana göre gereksiz. Extra daha fiyat/performans işi.
Deluxe'un birkaç oyun dışında pek bir numarası yok. Pek iç açıcı oyunlar değil onlar da. Son olarak bazı oyunlara aşırı sınırlı oynama izini veriyor (mesela Hogwarts Legacy'ye 0.75 saat, dalga geçer gibi bir süre). Bu sebeple Deluxe bana göre gereksiz. Extra daha fiyat/performans işi.
God of War ilk oyunları ve The Last of Us falan var diyor Deluxe'de onları oynayabiliyor muyum? Şu an Deluxe ile extra arasında 160 lira gibi bir fark var.
God of War ilk oyunları ve The Last of Us falan var diyor Deluxe'de onları oynayabiliyor muyum? Şu an Deluxe ile extra arasında 160 lira gibi bir fark var.
God of War ilk oyunu dediğin 2018 çıkışlı olanı mı? O Extra'da mevcut. Onu oynamak için Deluxe almana gerek yok.
Last of Us'ı satın almadan oynamak için Deluxe alman gerekiyor.
Ama sadece bir oyunu oynamak için üyelik almana gerek yok. Paranı boşa harcama. TLOU'nun fiyatı şu an ki oyun piyasalarına göre halen çok uygun, bir indirim zamanında çok daha uygun bir fiyata sahibi olabilirsin.
Deluxe sürümünde klasikler kataloğu ve dalga geçer gibi 1 2 saat oyun deneme sürümleri haricinde extra sürümünden hiçbir farkı yok. God Of War eski oyunları için Deluxe almanız gerekir klasikler kataloğu PS4 öncesi oyunları içerir. Daha fazla kafanıza karıştırmaya gerek yok oyunların tam listesi PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation bu bağlatıda var. Üsteki oyunlar extra paketinde oynayabileceğiniz oyunlar aşağıda ki de deluxe paketini alırsanız sınırlı saatlerde deneyebileceğiniz oyunları gösterir. İnceleyip kararınızı verebilirsiniz.
Ve evet klasikler kataloğunda ki oyunlar PS5'te çalışıyor.
Evet haklısınız şimdi gördüm düzelttiğiniz için teşekkürler. Arkadaş eski oyunlar deyince benim kafa eski seriye gitti, nedense aklımda 2. oyununda o katalog'ta olduğu kalmış o yüzden öyle söyledim.
Evet haklısınız şimdi gördüm düzelttiğiniz için teşekkürler. Arkadaş eski oyunlar deyince benim kafa eski seriye gitti, nedense aklımda 2. oyununda o Katalog'ta olduğu kalmış o yüzden öyle söyledim.