PlayStation Plus Koleksiyonu Kapanıyor!

Evet abonelik olduğu sürece oynanabilir. Yanlız tam emin değilim ama PS5 üzerinden eklemen lazım diye biliyorum.

Hocam konu açılalı biraz geçmiş ama bir şey soracağım. Bu dediğiniz oyunlar ps 5 içinmi kalkacak yoksa ps 4 içinmi? Yani ps 4de bu oyunlar hala olacakmı ?

Sistem kapanmadan PS5 üzerinden kütüphaneye eklediğin zaman aboneliğin devam ettiği sürece PS4 üzerinde oynamaya devam edebilirsin bildiğim kadarıyla.
Hocam bu dediğiniz şey ps 4 içinmi ps 5 içinmi ? Tam olarak anlamadımda. Yani ps 4 de bu oyunlar hala olacakmı plusta ?

Oyunlar Plus extra ve Deluxe üyeliklerinde olmaya devam edecek. Burada kaldırılan PS 5 kullanıcılarına Essential'da verilen kütüphane.

Anladım hocam teşekkürler. Yani PS 4 de Deluxe ve extra üyeliği ile oyun kataloğundaki bu oyunlara erişebileceğiz değil mi? PS 4 de hala devam edecek.

Ben Haziran'da PS5 almayı düşünüyorum. PS Plus Deluxe alsam bu listedeki oyunları oynayamayacak mıyım?

Hocam bu bilgiden emin misiniz? Ben bilmiyorum ama bu bilgiye göre hareket edeceğim o yüzden sormaktayım.

Yani hocam ileride her yerden kalkabilir. Bunun garantisi yok ama bu olayda extra ya da Deluxe sahiplerini etkileyen bir şey yok.
Ama bu kütüphanede olup da extra ya da Deluxe'da olmayan bir oyun varsa onlar artık olmayacak tabi.

Yani hocam ileride her yerden kalkabilir. Bunun garantisi yok ama bu olayda extra ya da Deluxe sahiplerini etkileyen bir şey yok.
Ama bu kütüphanede olup da extra ya da Deluxe'da olmayan bir oyun varsa onlar artık olmayacak tabii.

Hocam ben Haziran'da PS5 almayı düşünüyorum eğer PS Plus Deluxe da bu oyunlar olmazsa PS5 almayabilirim. Deluxe'dan kaldirilmayacığına eminsiniz emin misiniz?

Hocam ben Haziran'da PS5 almayı düşünüyorum eğer PS Plus Deluxe da bu oyunlar olmazsa PS5 almayabilirim. Deluxe'dan kaldırılmayacağına emin misiniz?
Bir kaç oyun hariç hepsi Deluxe kütüphanesinde var. Dediğim gibi şu olayda evet kalmaya devam edecekler. İleride kalkar kalkmaz kimse bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…