PlayStation Plus oyun önerisi

Suppernugget1

Centipat
Daha fazla  
Hocam merhaba herkese, PS Plus için önerdiğiniz oyunları bekliyorum.(oyun kataloğu veya klasikler kataloğu)

PlayStation 5 aldım 1 hafta önce ve oynayacak oyun bulamiyorum.

Oynadığım oyunlar:
Marvel Spider-Man
Marvel Spider-Man Miles Morales.
GoW 2018.
Aklıma bu kadar geldi hocam.

(İlk konum hocam)

Uncharted.

Bu arada hoşgeldiniz hocam nice sosyallere.

Birçok oyun var ilginizi çekenlerin hepsini yükleyip deneyebilirsiniz aslında.

NBA oyunlarıda güzeldir MyPark online kısımıda güzeldir ama bu saaten sonra kasılması zor olabilir.

Uncharted.

Bu arada hoş geldiniz hocam nice sosyallere.

Birçok oyun var ilginizi çekenlerin hepsini yükleyip deneyebilirsiniz aslında.

NBA oyunları da güzeldir MyPark Online kısımıda güzeldir ama bu saaten sonra kasılması zor olabilir.

Hocam Uncharted(the drake Collection denemiştim, zamanım olunca Uncharted 4 yükleyeceğim) denedim ama pek sarmadı ama sizin için bir kere daha deneyeyim.

NBA, FIFA gibi spor oyunları genelde sevemiyorum bir de NBA depolaması hayli fazla 2.5 gün sürüyor inmesi.(indirmeyi başlatmıştım 50 saat yazıyordu, bende iptal ettim)

Sağ olun hocam size de iyi sosyaller.

Bide sağolun cevabınız için🖤

Hocam şu an tatildeyim burada internet olmadığı için oyun yükleyemiyorum, tatilden gelince bakacağım hepsine. Dün RDR2 aldım indirimde diye onu oynayacagım, dediğiniz gibi Uncharted yüklerim bir de GoW ragnarok ng+ başlatacağım.(bu aralar GoW fena sardı hocam oynamadıysanız öneririm)

Hocam bunlar bitince GTA 5 almayı planlıyorum(Online ile birlikte olan paketi)GTA 5'i önceden 3 defa PC'de bitirmiştim, daha çok Online için alacağım.

Hocam şu an tatildeyim burada internet olmadığı için oyun yükleyemiyorum, tatilden gelince bakacağım hepsine. Dün RDR2 aldım indirimde diye onu oynayacagım, dediğiniz gibi Uncharted yüklerim bir de GoW ragnarok ng+ başlatacağım.(bu aralar GoW fena sardı hocam oynamadıysanız öneririm)

The Last of Us oynamadım ama güzele benziyor hocam. Ayrıca Detroit Become Human tavsiyemdir YouTube'dan bitirdim ama harika.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı