White dragon
Hectopat
Daha fazla
Şu an forager oynuyorum oyun bitti neredeyse bu tarz sandbox oyunlar varsa denemek isterim. Onun dışında çok da bir tercihim yok bütün önerilere açığım bu arada üyeliğim şu en üst paket hangisiyse o klasikler katoloğundan da önerilere açığım denediğim oyunlar: God of War(yarım kaldı pek sarmadı),Days Gone(yarım kaldı oyun çok uzun gibi geldi)The Last of Us(neredeyse bitecek ancak bunu da öyle çok sevmedim) Far Cry 5(zevkliydi bitirdim)Far Cry New Dawn(5'in kopyasıydı hikaye berbattı ancak şu güvenli ev şeyi hoşuma gitti sıkılmadan oynadim)Far Cry Primal(%100 bitirdim sanırım favorim bu)Death Stranding(yürüme simülasyonu gibi geldi bir şans daha verip vermemek konusunda kararsızım)Ghost of Tsushima(dövüş mekanikleri iyiydi ancak at sürme yüzünden baydı yarım kaldı)
Şu an aklımda Assassin's Creed ve Far Cry 3 oynamak istiyorum, başlanır mı? Assassin's Creed hiç oynamadım başlangıç için öneriniz var mıdır?
Şu an aklımda Assassin's Creed ve Far Cry 3 oynamak istiyorum, başlanır mı? Assassin's Creed hiç oynamadım başlangıç için öneriniz var mıdır?
Son düzenleme: