spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 6 Eylül 2023 #11 Alpha Türk dedi: Bu gözüküyor bide şu Genişletmek için tıkla... Benim henüz satın alınmadığını, bir sonraki siparişin bu olduğu gibi bir izlenime kapıldım. Bence yükseltme yapabiliyorsan yükselt. Mevcut aboneliği iptal et. Zam gelirse güncellenir diye bir düşünce var aklımda nedense.
Alpha Türk dedi: Bu gözüküyor bide şu Genişletmek için tıkla... Benim henüz satın alınmadığını, bir sonraki siparişin bu olduğu gibi bir izlenime kapıldım. Bence yükseltme yapabiliyorsan yükselt. Mevcut aboneliği iptal et. Zam gelirse güncellenir diye bir düşünce var aklımda nedense.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.121 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2023 #12 2029'a kadar aboneligini uzatanlar var bu sekilde gordugum kadariyla. Buna gore zam yemecektir diye dusunuyorum.
2029'a kadar aboneligini uzatanlar var bu sekilde gordugum kadariyla. Buna gore zam yemecektir diye dusunuyorum.
A Alpha Türk Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #13 Görkem Say dedi: 2029'a kadar aboneligini uzatanlar var bu sekilde gordugum kadariyla. Buna gore zam yemecektir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam içim ferahladi.
Görkem Say dedi: 2029'a kadar aboneligini uzatanlar var bu sekilde gordugum kadariyla. Buna gore zam yemecektir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam içim ferahladi.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 6 Eylül 2023 #14 Görkem Say dedi: 2029'a kadar aboneligini uzatanlar var bu sekilde gordugum kadariyla. Buna gore zam yemecektir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu kapattılar sanırım. Artık arka arkaya abonelik alınamıyor. Alpha Türk dedi: Sağ olun hocam içim ferahladi. Genişletmek için tıkla... Sen yine de araştır. Peş peşe almayı kapattılar diye gördüm.
Görkem Say dedi: 2029'a kadar aboneligini uzatanlar var bu sekilde gordugum kadariyla. Buna gore zam yemecektir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu kapattılar sanırım. Artık arka arkaya abonelik alınamıyor. Alpha Türk dedi: Sağ olun hocam içim ferahladi. Genişletmek için tıkla... Sen yine de araştır. Peş peşe almayı kapattılar diye gördüm.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.267 Makaleler 3 Çözümler 13 6 Eylül 2023 #15 1 aylık aldıysan her ay devam eder iptal etmediğin sürece.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.121 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2023 #16 spriggan dedi: Bunu kapattılar sanırım. Artık arka arkaya abonelik alınamıyor. Sen yine de araştır. Peş peşe almayı kapattılar diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu ogleden sonra saat 13:00 gibi gormustum yeni kapattiysalar haberim yok.
spriggan dedi: Bunu kapattılar sanırım. Artık arka arkaya abonelik alınamıyor. Sen yine de araştır. Peş peşe almayı kapattılar diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu ogleden sonra saat 13:00 gibi gormustum yeni kapattiysalar haberim yok.
A Alpha Türk Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #17 Darqx dedi: 1 aylık aldıysan her ay devam eder iptal etmediğin sürece. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım sslerde yeni plana geçiş diğer ayın 1 inde diyordu Alpha Türk dedi: Hocam attığım SS'lerde yeni plana geçiş diğer ayın 1'inde diyordu. Genişletmek için tıkla... Şimdiki plani iptal ettim tekrar yıllığı almak için yine yıllığı aldım böyle diyor. Dosya Ekleri Screenshot_2023-09-06-15-24-52-378_com.scee.psxandroid.jpg 46,9 KB · Görüntüleme: 22
Darqx dedi: 1 aylık aldıysan her ay devam eder iptal etmediğin sürece. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım sslerde yeni plana geçiş diğer ayın 1 inde diyordu Alpha Türk dedi: Hocam attığım SS'lerde yeni plana geçiş diğer ayın 1'inde diyordu. Genişletmek için tıkla... Şimdiki plani iptal ettim tekrar yıllığı almak için yine yıllığı aldım böyle diyor.