İnternetten SanDisk veya Samsung hakkında araştırma yaparsanız görebilirsiniz. Ayrıca SanDisk'i kötülemiyorum, olan bir şeyi söylüyorum. Gidip de "SanDisk hiçbir zaman alınmaz" demiyorum. Ben sadece bir öneride bulundum, şu yüzden şunu tavsiye etmem, şu yüzden şunu tavsiye ederim dedim.
Bir yorumun nesnel olması için illaki bilimsel bir veriye dayanması gerekmiyor. Mesela Türkiye'nin başkenti Ankara'dır, bu bilimsel bir veri mi? Değil. Nesnel bir bilgi mi? Evet.
Ayrıca "Samsung hiçbir zaman sorun çıkarmaz, SanDisk hep sorunludur." diye bir şey de demedim. SanDisk sağlam çıkıp Samsung bozulabilir de, ben bu durumun şu markada olma olasılığı daha yüksek bunda daha düşük dedim. Öyle bir şey olabilir mi, olabilir. Sonuçta bunlar teknoloji.
Ayrıca SanDisk'in her ürününün kötü olmadığını geçen yorumumda söylemiştim. Ultra 3D ürünü kötü bir ürün değil. Ama arkadaşın yeteri kadar bütçesi var, o zaman neden Samsung almasın ki?
Ben sadece bir öneride bulundum. Şu yüzden şunu öneririm, bu yüzden bunu önermem dedim. Siz ise bu noktaya kadar getirdiniz. Bu yüzden sizinle tartışmayı keseceğim. İstediğinizi yazın, cevap vermeyeceğim. Tartışmalara her zaman açığım ama birisi benim hakkımda bir iddiada bulunursa bu iddialara cevap vermek veya tartışmadan çekilmek hakkım.