ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.503 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:24 #11 Sanemi S dedi: Öneri yapar mısınız? Bütçe 4000. Genişletmek için tıkla... Gamesir Cyclone 2 ya da Machenike G5 Pro V2 alabilirsiniz. PS düzeninde olan bir Revolver sanırsam. @AdvocateD var mı hocam alternatif ?
Sanemi S dedi: Öneri yapar mısınız? Bütçe 4000. Genişletmek için tıkla... Gamesir Cyclone 2 ya da Machenike G5 Pro V2 alabilirsiniz. PS düzeninde olan bir Revolver sanırsam. @AdvocateD var mı hocam alternatif ?
mehmet x Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:24 #12 ca9an dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 4000 civarına düşünüyorum ama kaliteli olsun uzun süre kullanayım fiyat çok önemli değil
ca9an dedi: Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 4000 civarına düşünüyorum ama kaliteli olsun uzun süre kullanayım fiyat çok önemli değil
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.503 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:25 #13 AdvocateD dedi: Hocam sende Genişletmek için tıkla... Sormak lazım hocam ya. DualSense ya da Xbox 9. nesil değil diye bütçe kısan çok gördüm.
AdvocateD dedi: Hocam sende Genişletmek için tıkla... Sormak lazım hocam ya. DualSense ya da Xbox 9. nesil değil diye bütçe kısan çok gördüm.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 901 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:25 #14 ca9an dedi: Gamesir Cyclone 2 ya da Machenike G5 Pro V2 alabilirsiniz. PS düzeninde olan bir Revolver sanırsam. @AdvocateD var mı hocam alternatif ? Genişletmek için tıkla... Hocam benim Gank'ten dilim yandığı için Machenike öneremiyorum ama 4k altına alternatifler bunlar gibi. EasySMX D10'u da beğeniyorum aslında ama... ca9an dedi: Sormak lazım hocam ya. DualSense ya da Xbox 9. nesil değil diye bütçe kısan çok gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet onlar dünya devi çünkü dandik ürün yapamaz ) mehmet x dedi: 4000 civarına düşünüyorum ama kaliteli olsun uzun süre kullanayım fiyat çok önemli değil Genişletmek için tıkla... Genelde EA FC oynayacaksanız Gamesir Cyclone 2 tercih edin.
ca9an dedi: Gamesir Cyclone 2 ya da Machenike G5 Pro V2 alabilirsiniz. PS düzeninde olan bir Revolver sanırsam. @AdvocateD var mı hocam alternatif ? Genişletmek için tıkla... Hocam benim Gank'ten dilim yandığı için Machenike öneremiyorum ama 4k altına alternatifler bunlar gibi. EasySMX D10'u da beğeniyorum aslında ama... ca9an dedi: Sormak lazım hocam ya. DualSense ya da Xbox 9. nesil değil diye bütçe kısan çok gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet onlar dünya devi çünkü dandik ürün yapamaz ) mehmet x dedi: 4000 civarına düşünüyorum ama kaliteli olsun uzun süre kullanayım fiyat çok önemli değil Genişletmek için tıkla... Genelde EA FC oynayacaksanız Gamesir Cyclone 2 tercih edin.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.503 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:27 #15 AdvocateD dedi: Hocam benim Gank'ten dilim yandığı için Machenike öneremiyorum ama 4k altına alternatifler bunlar gibi. EasySMX D10'u da beğeniyorum aslında ama... Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor aslında da satıcı ConnectGame AdvocateD dedi: Evet onlar dünya devi çünkü dandik ürün yapamaz ) Genişletmek için tıkla...
AdvocateD dedi: Hocam benim Gank'ten dilim yandığı için Machenike öneremiyorum ama 4k altına alternatifler bunlar gibi. EasySMX D10'u da beğeniyorum aslında ama... Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor aslında da satıcı ConnectGame AdvocateD dedi: Evet onlar dünya devi çünkü dandik ürün yapamaz ) Genişletmek için tıkla...
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 901 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:30 #16 ca9an dedi: Güzel duruyor aslında da satıcı ConnectGame Genişletmek için tıkla... Olsun hocam Wraith de Gank de onlar da kendi sitelerinde sıkıntılı hep. HB üzerinden almak lazım.
ca9an dedi: Güzel duruyor aslında da satıcı ConnectGame Genişletmek için tıkla... Olsun hocam Wraith de Gank de onlar da kendi sitelerinde sıkıntılı hep. HB üzerinden almak lazım.
Sanemi S Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:30 #17 @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok
@ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.503 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:32 #18 Sanemi S dedi: @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok Genişletmek için tıkla... Gizala peşin fiyatına taksitle satıyordu ama sanırsam dün buradan birisi son stoğu aldı …
Sanemi S dedi: @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok Genişletmek için tıkla... Gizala peşin fiyatına taksitle satıyordu ama sanırsam dün buradan birisi son stoğu aldı …
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 901 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:32 #19 Sanemi S dedi: @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok Genişletmek için tıkla... Herkese Cyclone 2 önerdiğimiz için stokları eritti arkadaşlar sanırım Sanemi S dedi: @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok Genişletmek için tıkla... Supernova da düşünebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/gamesir-super-nova-hall-effect-2-4g-wireless-controller-mavi-nintendo-switch-windows-pc-android-ios-pm-HBC00008CM7PV
Sanemi S dedi: @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok Genişletmek için tıkla... Herkese Cyclone 2 önerdiğimiz için stokları eritti arkadaşlar sanırım Sanemi S dedi: @ca9an @AdvocateD Hocalarım ty üzerinden alıp taksite böldüreceğim önerdiğiniz kollar ya çok pahalı ya stokta yok Genişletmek için tıkla... Supernova da düşünebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/gamesir-super-nova-hall-effect-2-4g-wireless-controller-mavi-nintendo-switch-windows-pc-android-ios-pm-HBC00008CM7PV
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.503 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:36 #20 Amazon’da 1 adet kalmış Cyclone 2 ama satıcısını bilmiyorum. Fiyatı da zamlı geldi gözüme. Meyer’de 3.700 liraya satılıyor ama peşine taksit yok. Amazon.com.tr Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com
Amazon’da 1 adet kalmış Cyclone 2 ama satıcısını bilmiyorum. Fiyatı da zamlı geldi gözüme. Meyer’de 3.700 liraya satılıyor ama peşine taksit yok. Amazon.com.tr Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com