PlayStation şarj istasyonu bilgisayara bağlanıp DualSense 5 şarj edilebilir mi?

@ca9an @AdvocateD

İkisi de aynı deme? Sanırım siyahını alacağım.

Evet aynı. Geçen hafta o fiyattan 100 TL ucuza şarj docku ile birlikte satılıyordu ama klasik esnaflarımız mala talep olunca fiyatı uçurdular...

Evet aynı. Geçen hafta o fiyattan 100 TL ucuza şarj docku ile birlikte satılıyordu ama klasik esnaflarımız mala talep olunca fiyatı uçurdular...

Şaşırtmadı hocam. Yapacak bir şey yok şarj dockunu ayrı alabiliyorsak ayrı alırım.

@ca9an @AdvocateD Gamesir G7 he önerir misiniz hocam nasıldır?

Son düzenleme:
Şaşırtmadı hocam. Yapacak bir şey yok şarj dockunu ayrı alabiliyorsak ayrı alırım.

@ca9an @AdvocateD Gamesir G7 he önerir misiniz hocam nasıldır?

Kabloluydu yanlış hatırlamıyorsam. Güzel ürün de kablolu olduğundan önermiyorum.

Super Nova bakabilirsiniz alternatif olarak ya da ilk dediğim Machenike G5 Pro V2 sanırsam docklu geliyordu.

Konuyu açan arkadaşa da bırakın hocam tüm stoklar tükendi adam DualSense almak zorunda kalacak

G7 he sipariş ettim hocam kalan arkadaşlara başarılar. Kablolu kullanmayı severim gocundurmaz hem de fiyatı da iyiydi.

G7 he sipariş ettim hocam kalan arkadaşlara başarılar. Kablolu kullanmayı severim gocundurmaz hem de fiyatı da iyiydi.
Kaça aldınız hocam? Ben ilk çıktığında kullanmıştım Gamesir'in belkide malzemesi en kötü gamepadi olabilir. İptal edip daha ucuza Nova 2 Lite alsanız daha iyi olur gibime geldi.

Kaça aldınız hocam? Ben ilk çıktığında kullanmıştım GameSir'in belki de malzemesi en kötü gamepadi olabilir. İptal edip daha ucuza Nova 2 Lite alsanız daha iyi olur gibime geldi.

2500'e Amazon'dan sipariş verdim hocam. Birkaç inceleme izledim hoşuma gitti. Yarın veya perşembe elimde olur büyük ihtimalle bir deneyim hoşuma gitmezse iade eder dediğiniz gibi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…