AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 901 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:56 #31 ca9an dedi: Konuşmanın başından beri KS sanıyordum … Genişletmek için tıkla... Arkadaş araya girip ihtiyacı olanı aldı kaçtı vallahi helal olsun @Sanemi S hayırlı olsun hocam
ca9an dedi: Konuşmanın başından beri KS sanıyordum … Genişletmek için tıkla... Arkadaş araya girip ihtiyacı olanı aldı kaçtı vallahi helal olsun @Sanemi S hayırlı olsun hocam
Sanemi S Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:03 #32 AdvocateD dedi: Arkadaş araya girip ihtiyacı olanı aldı kaçtı vallahi helal olsun @Sanemi S hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Vallaha çok iyi denk geldi bu konu, yoksa DualSense veya Xbox almayı düşünüyordum. Hem iyi de oldu FC26 parası çıktı
AdvocateD dedi: Arkadaş araya girip ihtiyacı olanı aldı kaçtı vallahi helal olsun @Sanemi S hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Vallaha çok iyi denk geldi bu konu, yoksa DualSense veya Xbox almayı düşünüyordum. Hem iyi de oldu FC26 parası çıktı