İyi geceler arkadaşlar, PlayStation 4'ümü satmayı planlıyorum içini hiç açmadım ve fan sesi yüksek. Okuduklarıma göre içini açınca fiyat düşüyormuş sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Alan kişinin temizletmesi daha doğru mu olur?
Açıp temizlemezseniz fiyatı düşmez ama Türkiye'deki alsatçıların saçma fiyat düşürme operasyonlarının sonucu olarak içini açtığınız için fiyatı düşer. Cihaz daha iyi kondisyonda olur ama fiyatı düşer, evet biliyorum inanılmaz aptalca!
Satacakken ici hic acilmadi o yuzden fan sesinin cok olmasi normal de, ici acilip ne yapildigi bilinmyen cihazdan ise hic acilmamis kesinlikle daha mantikli. Ayrica bakimi kendisi yaptirir.
Açıp temizlemezseniz fiyatı düşmez ama Türkiye'deki alsatçıların saçma fiyat düşürme operasyonlarının sonucu olarak içini açtığınız için fiyatı düşer. Cihaz daha iyi kondisyonda olur ama fiyatı düşer, evet biliyorum inanılmaz aptalca!
fat model,bende riske girmek istemedim alan kişinin baktırması hem fiyat açısından hemde güvenli bir alışveriş açısından daha avantajlı olur diye düşünüyorum.
Fat model, bende riske girmek istemedim alan kişinin baktırması hem fiyat açısından hem de güvenli bir alışveriş açısından daha avantajlı olur diye düşünüyorum.