sekd Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Hazir indirimler var iken 2 tane oyun alacağım. Bir hata oldu diyor ve kabul etmiyor. Bunu nasil cozerim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Hazir indirimler var iken 2 tane oyun alacağım. Bir hata oldu diyor ve kabul etmiyor. Bunu nasil cozerim?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 3 Temmuz 2023 #2 Cüzdana para eklemeyi deneyin.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 3 Temmuz 2023 #3 sekd dedi: Hazir indirimler var iken 2 tane oyun alacağım. Bir hata oldu diyor ve kabul etmiyor. Bunu nasil cozerim? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bekleyip deneyin, store'da bazen problem oluyor almıyor. Yada bazen banka ödetmiyor. Hata kodu varsa biraz daha iyi yardımcı olabiliriz.
sekd dedi: Hazir indirimler var iken 2 tane oyun alacağım. Bir hata oldu diyor ve kabul etmiyor. Bunu nasil cozerim? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bekleyip deneyin, store'da bazen problem oluyor almıyor. Yada bazen banka ödetmiyor. Hata kodu varsa biraz daha iyi yardımcı olabiliriz.
sekd Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 3522 dedi: Cüzdana para eklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat ondada hata verdi AlexFergusonHayranı dedi: Hocam biraz bekleyip deneyin, store'da bazen problem oluyor almıyor. Yada bazen banka ödetmiyor. Hata kodu varsa biraz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hata kodu yok hocam bir hata oldu yaziyor sadece AlexFergusonHayranı dedi: Hocam biraz bekleyip deneyin, store'da bazen problem oluyor almıyor. Yada bazen banka ödetmiyor. Hata kodu varsa biraz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam simdi steamden oyun almayi denedim oldu. Banka ile alakasi yok. Ayrica sabah bir oyun almistim ps store dan. Simdi ixin vermiyor cildircam. Son düzenleme: 3 Temmuz 2023
3522 dedi: Cüzdana para eklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat ondada hata verdi AlexFergusonHayranı dedi: Hocam biraz bekleyip deneyin, store'da bazen problem oluyor almıyor. Yada bazen banka ödetmiyor. Hata kodu varsa biraz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hata kodu yok hocam bir hata oldu yaziyor sadece AlexFergusonHayranı dedi: Hocam biraz bekleyip deneyin, store'da bazen problem oluyor almıyor. Yada bazen banka ödetmiyor. Hata kodu varsa biraz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam simdi steamden oyun almayi denedim oldu. Banka ile alakasi yok. Ayrica sabah bir oyun almistim ps store dan. Simdi ixin vermiyor cildircam.