Playstation Store'un indirim ve fırsatları kaldırması

Okan Tufan

Centipat
Sony, sürekli olarak indirim ve fırsat sunarken virüsün yayılmasıyla indirimleri kaldırdı. Tüm oyunlar tavan fiyattan(çıkış fiyatı) satılıyor. Virüs dolayısıyla insanların evinde kalmasını bir fırsat olarak kullanıyor. Bu durum ne kadar etiktir ? Birçok dijital platform insanlara ücretsiz içerik veya indirimli içerik sunarken Sony'nin bu fırsatçılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Zaten Ps Plus üzerinden ayda milyonlar kazanan bir şirket neden bu kadar fırsatçılık yapar anlamak mümkün değil. Eminim bu durum yeni nesil konsollarda da sürecek. Bu durumun gelecek neslin satışını etkilemesi çok muhtemel.

Rus PS Store indirime girdi, takip ettiğim 2 oyun (Far Cry Primal ve Battlefield 1) %50 indirime girmiş. TR PS Store'de olsa kesinlikle alacaktım ama diğer PS Store bölgelerinde var, Türkiye'de yok. Bende vazgeçtim.

TR PSN neden böyle çöp çöp hareket ediyor anlamıyorum. Diğerleri indirim yapıyor, sende yap, elalemin Rus'unun PS Store'una muhtaç etme bizi.

Bana göre Pound'un bir düşüp bir yükselmesinden kaynaklı olabilir. Çünkü Türkiye PS Store fiyatları İngiltere fiyatlarına göre ayarlanıyor diye biliyorum. Yarını beklemeliyiz bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı