EmreKaya34 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 PlayStation TV diye bir alet var bu alet içinde oyunlar oldugu soyleniyor PSP'siz oyun acar mı bu? PlayStation TV - Vikipedi tr.wikipedia.org 3.500'e alıyorum iyi mi sizce? Değer mi PS Vita olarak da geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PlayStation TV diye bir alet var bu alet içinde oyunlar oldugu soyleniyor PSP'siz oyun acar mı bu? PlayStation TV - Vikipedi tr.wikipedia.org 3.500'e alıyorum iyi mi sizce? Değer mi PS Vita olarak da geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Anladığım kadarıyla playstaion vita oyunlarını elde değil tv'de oynatiyor 3500'e değmez bence gidin xbox one s alın çok daha mantıklı.
Anladığım kadarıyla playstaion vita oyunlarını elde değil tv'de oynatiyor 3500'e değmez bence gidin xbox one s alın çok daha mantıklı.
LiWo47 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 Ben sizin yerinizde olsam Ps3 alırdım ya da Xbox falan.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Kasım 2023 #4 EmreKaya34 dedi: PlayStation TV diye bir alet var bu alet içinde oyunlar oldugu soyleniyor PSP'siz oyun acar mı bu? PlayStation TV - Vikipedi tr.wikipedia.org 3.500'e alıyorum iyi mi sizce? Değer mi PS Vita olarak da geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınmaz, kazık ve PS Vita gerekiyor. Anlayacağınız boş alet.
EmreKaya34 dedi: PlayStation TV diye bir alet var bu alet içinde oyunlar oldugu soyleniyor PSP'siz oyun acar mı bu? PlayStation TV - Vikipedi tr.wikipedia.org 3.500'e alıyorum iyi mi sizce? Değer mi PS Vita olarak da geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınmaz, kazık ve PS Vita gerekiyor. Anlayacağınız boş alet.