PlayStation vita alınır mı?

Arkadaş eski oyunları oynamaya meraklıysa 3DS de düşünülebilir.

Hocam eski bir cihaza göre bizim ülkede gereksiz bir nostalji pahalılığı var bence. Onun fiyatına oyunların yenilenmiş versiyonlarına sahip switch daha mantıklı bana göre.

Bugün yakın adrese bir ilan gördüm PS Vita siyah renk iki oyun biri FIFA 15 kabloları var ama kutusu yok sizce 4500-4000 civarlarına alınır mı?

PS Vita alınmaz hocam aslında cihaz gayet güzel. Cihazı kırarsanız PS Vita, PS1, 2, PSP oyunları oynayabilirsiniz gayet güzel oyunlar var. Fakat fiyatı gereksiz bir şekilde pahalı aslında azıcık daha fiyatı düzgün olsagayet de alınır.

Hocam eski bir cihaza göre bizim ülkede gereksiz bir nostalji pahalılığı var bence. Onun fiyatına oyunların yenilenmiş versiyonlarına sahip switch daha mantıklı bana göre.
Tüm el konsolları öyle sanırım. Amazon JP'den alınca birkaç bin daha ucuza geliyor. Yeni gümrük düzenlemesiyle o da imkansız artık. Ayın 24'üne kadar gümrüğü geçti geçti yoksa patladı.

Ben daha çok oyunlar için değil koleksiyonluk değeri için istiyorum dediğim gibi zaten bende psp var orda zaten ne kadar oynasamda bitiremeyecegim bir kütüphane var asıl önemlisi Vitayı alırsam elimde kalır mı? Pspye göre popülerliği düşük bir cihaz depolama kartları bulması zaten sıkıntı olduğunu duydum aynı fiyatlar arasındaki ps3 veya xbox modelleri zaten bende mevcut veya alırken neye dikkat etmeyelim bu konudan gidersek çok mutlu olurum

Hocam kütüphanesi PSP'den sonra tatmin etmez diye düşünüyorum ayrıca exclusive oyunları da aşırı az. Kendi görüşüm nitendo 3DS veya switch denemeniz çok daha iyi olur bence sizin için çünkü neredeyse tamamen ayrı bir kütüphaneye sahip en basitinden switch ve 2dsdeki Pokemon oyunlarının 6-7 tanesini sıkılmadan oynamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…