Astro Yusuf Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 14 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle. PlayStation VR2 almayı planlıyorum. 1-2 hafta içinde alacağım. Amazon'dan almak güvenli mi? Kusurlu gelme ihtimali var mı? Pek güvenemedim gibi. Dosya Ekleri 36A3EEF3-8590-4716-9D2E-4E5B23F03A74.png 173,1 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024
Arkadaşlar merhaba öncelikle. PlayStation VR2 almayı planlıyorum. 1-2 hafta içinde alacağım. Amazon'dan almak güvenli mi? Kusurlu gelme ihtimali var mı? Pek güvenemedim gibi.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparlar.
Astro Yusuf Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 14 Ekim 2024 #3 fatihnulldreinull dedi: Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparla fatihnulldreinull dedi: Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Amazon un kendisi yok diğer satucılar var 2 haftaya kadar amazon un kendisi satar mı başka yerlere mi bakayım? Genişletmek için tıkla... fatihnulldreinull dedi: Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Amazon satıcısı yom farklı satıcılar 1-2 hafta içinde amazon satıcısı da eklenir mi farklı yere mi baksam?
fatihnulldreinull dedi: Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparla fatihnulldreinull dedi: Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Amazon un kendisi yok diğer satucılar var 2 haftaya kadar amazon un kendisi satar mı başka yerlere mi bakayım? Genişletmek için tıkla... fatihnulldreinull dedi: Satici Amazon’un kendisi ise hic bir problem olmaz olursa itiraz etmeden iade,degisim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Amazon satıcısı yom farklı satıcılar 1-2 hafta içinde amazon satıcısı da eklenir mi farklı yere mi baksam?