Poppy Playtime Femtopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 68 Yer New York 2 Haziran 2022 #1 PlayStation mu tercihiniz, yoksa Xbox mu? Bence PlayStation kraldır.
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 2 Haziran 2022 #2 Poppy Playtime dedi: PlayStation mu tercihiniz, yoksa Xbox mu? Bence PlayStation kraldır. Genişletmek için tıkla... TEK kelime PS.
Poppy Playtime dedi: PlayStation mu tercihiniz, yoksa Xbox mu? Bence PlayStation kraldır. Genişletmek için tıkla... TEK kelime PS.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 2 Haziran 2022 #3 Paran var ise PS. Klasik ortalama gelir mahkumu türk genci isen Xbox.
OrkunErkmen Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 216 2 Haziran 2022 #4 Buradaki konulara bakarak Xbox One X yerine ps4 pro aldım.Pişman değilim açıkcası.Aldıran kişilere teşekkürlerimi sunuyorum.Evet Xbox daha güçlü ancak verdiği haz ps4 pro dan çok çok az...
Buradaki konulara bakarak Xbox One X yerine ps4 pro aldım.Pişman değilim açıkcası.Aldıran kişilere teşekkürlerimi sunuyorum.Evet Xbox daha güçlü ancak verdiği haz ps4 pro dan çok çok az...
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #5 PlayStation'un adı var. Xbox iyidir.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Haziran 2022 #6 Hocam kesinlikle ekonomik güç ile alakalı. Eğer oyunlara para baymaktan ölmeyecekseniz PS, yok ekonomik olsun derseniz XBOX.
Hocam kesinlikle ekonomik güç ile alakalı. Eğer oyunlara para baymaktan ölmeyecekseniz PS, yok ekonomik olsun derseniz XBOX.
Poppy Playtime Femtopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 68 Yer New York 2 Haziran 2022 #7 PlayStation iyi bence gençler daha fazla oyun var ve aslında ikinci eli ucuza gelebiliyor. Ve Xboxda daha az oyun seçeneği var tüm oyunlar ps-de
PlayStation iyi bence gençler daha fazla oyun var ve aslında ikinci eli ucuza gelebiliyor. Ve Xboxda daha az oyun seçeneği var tüm oyunlar ps-de
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #8 shocktroop dedi: Paran var ise PS. Klasik ortalama gelir mahkumu Türk genci isen Xbox. Genişletmek için tıkla... Neden paran varsa diyor herkes anlamıyorum.
shocktroop dedi: Paran var ise PS. Klasik ortalama gelir mahkumu Türk genci isen Xbox. Genişletmek için tıkla... Neden paran varsa diyor herkes anlamıyorum.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 2 Haziran 2022 #9 Zettabyte dedi: Neden paran varsa diyor herkes anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın hayvan gibi pahalı olduğu için olabilir mi?
Zettabyte dedi: Neden paran varsa diyor herkes anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın hayvan gibi pahalı olduğu için olabilir mi?
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #10 Poppy Playtime dedi: PlayStation iyi bence gençler daha fazla oyun var ve aslında ikinci eli ucuza gelebiliyor. Ve Xboxda daha az oyun seçeneği var tüm oyunlar ps-de Genişletmek için tıkla... Aksine Xbox daha ucuz. Xbox'ta da bütün oyunlar var, sadece PS exclusive oyunlar yok.
Poppy Playtime dedi: PlayStation iyi bence gençler daha fazla oyun var ve aslında ikinci eli ucuza gelebiliyor. Ve Xboxda daha az oyun seçeneği var tüm oyunlar ps-de Genişletmek için tıkla... Aksine Xbox daha ucuz. Xbox'ta da bütün oyunlar var, sadece PS exclusive oyunlar yok.