Merhaba arkadaşlar .Size bir soru sormak istiyorum .Evimize hırsız girdi ve bilgisayarımı çaldı .Ben şimdi ya yeni bir bilgisayar toplayacağım ya da playstation4 alacağim ve 2000 TL butçem var sizin görüşlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim .
2000 TL ye bi 200 300 tl daha eklersen ucuz bir tv de alabilirsin 2 veya bir oyun da alabilirsin
özellikle dikkat etmen gereken nokta "ps4 oyunlarına para verebilecekmisin?" sorusunun cevabıdır.
buna dikkat edersen ve biraz hesap kitap yaparsan kafan rahat olur 2 ayda 1 oyun gibi (eğer çalışıyorsan) olmazsa eğer çalışmıyor ve yaşın 15-17 arası ise bayramlarda oyun alabilirsin.
eğer evinde tv var ise direk 2000 tl ye oyunlar ve ps4 rahat alırsın (bir küçük tavsiyem de yanında oyunu veren ps4'lerden alırsan iyi olur. oyunsuz ps4 1465 tl gibi bir fiyatta oyun olanlar ise 1649 tl)
Umarım Birazcık Yardımcı Olup Karar Vermende Seni Aydınlata Bilmişimdir.
BENCE PS4
pc de olur da oyunların çoğunu ultrada oyanayamassın tamam dersen pc . yok ben her oyunu en iyi şekilde oynamak istiyorum dersen playstation 4. Bir de playstation 4 oyunlarını almak da var bunu da düşün istersen.