PetoSpencer Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 PlayStation4'ten PlayStation5'e geçmek istiyorum. Eğer böyle bir şey yaparsam PlayStation4 hesabımdaki bütün oyunlar PlayStation5'e geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
PlayStation4'ten PlayStation5'e geçmek istiyorum. Eğer böyle bir şey yaparsam PlayStation4 hesabımdaki bütün oyunlar PlayStation5'e geçer mi?
PocoBey Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci i5 3.nesil 8gb ram Gtx 1060 3 gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 PetoSpencer dedi: PlayStation4'ten PlayStation5'e geçmek istiyorum. Eğer böyle bir şey yaparsam PlayStation4 hesabımdaki bütün oyunlar PlayStation5'e geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçer ama PS4 versiyonuyla oynarsın.
PetoSpencer dedi: PlayStation4'ten PlayStation5'e geçmek istiyorum. Eğer böyle bir şey yaparsam PlayStation4 hesabımdaki bütün oyunlar PlayStation5'e geçer mi? Genişletmek için tıkla... Geçer ama PS4 versiyonuyla oynarsın.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.880 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 PetoSpencer dedi: PlayStation4'ten PlayStation5'e geçmek istiyorum. Eğer böyle bir şey yaparsam PlayStation4 hesabımdaki bütün oyunlar PlayStation5'e geçer mi? Genişletmek için tıkla... Hesabını girmen yeterli. Kütüphanen birebir geçer. PS5'te PS4 oyunlarını da oynayabiliyorsun.
PetoSpencer dedi: PlayStation4'ten PlayStation5'e geçmek istiyorum. Eğer böyle bir şey yaparsam PlayStation4 hesabımdaki bütün oyunlar PlayStation5'e geçer mi? Genişletmek için tıkla... Hesabını girmen yeterli. Kütüphanen birebir geçer. PS5'te PS4 oyunlarını da oynayabiliyorsun.
PetoSpencer Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #4 PocoBey dedi: Geçer ama PS4 versiyonuyla oynarsın. Genişletmek için tıkla... ben fazla anlamıyorum infamous second son ps5 versiyonu yok ama oyniyabiliyorum doğrumu?
PocoBey dedi: Geçer ama PS4 versiyonuyla oynarsın. Genişletmek için tıkla... ben fazla anlamıyorum infamous second son ps5 versiyonu yok ama oyniyabiliyorum doğrumu?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.880 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 PetoSpencer dedi: Ben fazla anlamıyorum inFamous: Second Son PS5 versiyonu yok ama oynayabiliyorum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Oynuyorsun PS4 versiyonuyla.
PetoSpencer dedi: Ben fazla anlamıyorum inFamous: Second Son PS5 versiyonu yok ama oynayabiliyorum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Oynuyorsun PS4 versiyonuyla.