PlayStation5 Slim stant olmadan dikey kullanılır mı?

Noxry

Centipat
Daha fazla  
Merhaba seneye PS5 Slim almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi SLI'min kutusundan dikey kullanım standı çıkmıyor benim de yatay koyabileceğim kadar geniş bir alanım yok. Stant olmadan dik koysam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba seneye PS5 Slim almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi SLI'min kutusundan dikey kullanım standı çıkmıyor benim de yatay koyabileceğim kadar geniş bir alanım yok. Stant olmadan dik koysam sorun olur mu?
PS5'lerde macun akma gibi bir olay vardı fakat Slim kasalarla birlikte bu kaldırıldı diye biliyorum, teknik olarak sorun olmaz.

Ben amazondan fanlı stand aldım, o gelene kadar 10-15 gün stand olmadan dik kullandım, bir sıkıntı olmadı. Bence kullanılabilir, ama kozmetik hasarı önlemek için yine de stand almanızı öneririm.

PS5'lerde macun akma gibi bir olay vardı fakat Slim kasalarla birlikte bu kaldırıldı diye biliyorum, teknik olarak sorun olmaz.
Sıvı metal akma sorunu olduğu iddia edildi. Lakin böyle bir durum ilk üretimlerde bile yok.
İnsanların duyduğu olay şu idi. Fransadaki birkaç PS5 kullanıcısı. Ürünlerinin içini açıp sonrasında kendi eforları ile kapatmışlar. Lakin sıvı metalin olduğu kısmın mührünü düzgün kapatamadıkları için bu sıvı metal akmış. Sonrasında ise garanti dışı kaldığı için cihazlar, esnafa götürmüşler tamir için. Tamirci ise bunu Reddit üzerinde paylaştı ve bu durum kulaktan kulağa yayıldı.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek. PS5 cihazların alt kısmı güç kaynaklarının hava alacağı kısım olduğu için cihazı stand olmadan bu şekilde kullanmak uzun sürede zarar verebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı