X xSwozys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba benim laptopta bir tane HDD var onu HDD kutusu ile taşinabilir disk yapıp PS'ye takacağım ama HDD'nin içi PC ile alakali şeylerle dolu ben bunu PS'ye takınca otomatik sıfırlanır mı bu?
Arkadaşlar merhaba benim laptopta bir tane HDD var onu HDD kutusu ile taşinabilir disk yapıp PS'ye takacağım ama HDD'nin içi PC ile alakali şeylerle dolu ben bunu PS'ye takınca otomatik sıfırlanır mı bu?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #2 biçimlendirir kendi kullanımı için. Önce sorar ama biçilendirilsin mi diye.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.302 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 PS kaç?
X xSwozys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 Yerayay dedi: PS kaç? Genişletmek için tıkla... ps4 kullaniyorum indirimcanavari dedi: biçimlendirir kendi kullanımı için. Önce sorar ama biçilendirilsin mi diye. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
Yerayay dedi: PS kaç? Genişletmek için tıkla... ps4 kullaniyorum indirimcanavari dedi: biçimlendirir kendi kullanımı için. Önce sorar ama biçilendirilsin mi diye. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.302 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 xSwozys dedi: PS4 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Taktıgında sana soracak ne için kullandıgı oradan biçimlendirme yapacak.
xSwozys dedi: PS4 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Taktıgında sana soracak ne için kullandıgı oradan biçimlendirme yapacak.