Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 PlayStation'da Deathloop normalde standart sürümü 2500TL. Deluxe Edition'ı indirimde 127, 80TL şu an alınır mı?
PlayStation'da Deathloop normalde standart sürümü 2500TL. Deluxe Edition'ı indirimde 127, 80TL şu an alınır mı?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 31 Ocak 2025 #2 Fiyat çok iyi, tavuk dürümden ucuza satıyorlar. Gameplay videolarına göz atın, beğenirseniz direkt alın. Şahsen beni sarmamıştı.
Fiyat çok iyi, tavuk dürümden ucuza satıyorlar. Gameplay videolarına göz atın, beğenirseniz direkt alın. Şahsen beni sarmamıştı.
Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 ExellionTR dedi: Fiyat çok iyi, tavuk dürümden ucuza satıyorlar. Gameplay videolarına göz atın, beğenirseniz direkt alın. Şahsen beni sarmamıştı. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü hissiyatı çok iyi diyorlar
ExellionTR dedi: Fiyat çok iyi, tavuk dürümden ucuza satıyorlar. Gameplay videolarına göz atın, beğenirseniz direkt alın. Şahsen beni sarmamıştı. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü hissiyatı çok iyi diyorlar
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 31 Ocak 2025 #4 Efesk90 dedi: Kontrolcü hissiyatı çok iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Videolara bakıp ona göre karar ver. Çok ucuz zaten, hevesin varsa al gitsin. 100 ₺ fiyatlara bir şey alınmıyor artık.
Efesk90 dedi: Kontrolcü hissiyatı çok iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Videolara bakıp ona göre karar ver. Çok ucuz zaten, hevesin varsa al gitsin. 100 ₺ fiyatlara bir şey alınmıyor artık.
Efesk90 Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #5 ExellionTR dedi: Videolara bakıp ona göre karar ver. Çok ucuz zaten, hevesin varsa al gitsin. 100 ₺ fiyatlara bir şey alınmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oyunun döngü konusunu sevdim alıyorum ps exclusive oyunu olduğu için Playstationda çok iyi oynatıyor
ExellionTR dedi: Videolara bakıp ona göre karar ver. Çok ucuz zaten, hevesin varsa al gitsin. 100 ₺ fiyatlara bir şey alınmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oyunun döngü konusunu sevdim alıyorum ps exclusive oyunu olduğu için Playstationda çok iyi oynatıyor
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 717 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #6 PC de epic ten bedavaya almıştım, türkçe dil desteği olsaydı ps storedan da alırdım. PS dan oynamak daha cazip geliyor
PC de epic ten bedavaya almıştım, türkçe dil desteği olsaydı ps storedan da alırdım. PS dan oynamak daha cazip geliyor