PlayStation'da DS4 drifting neden oluşur?

Michael_Myers

Centipat
Herkese selamlar orijinal DualShock 4 cihazımda drifting problemi oluştu ve neden oluştuğunu bilmiyorum. Yeni DS4 aldım ve bunda da drifting olmasından korkuyorum açıkçası, bu drifting neden oluşuyor? İleride PS5'e geçtiğimde DualSense dede aynı sorunu yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba sondaki sorunuza şimdi cevap vereyim yeni üretilen DualSense kollarında drifting yok, nereden yeni üretildiğini anlayacağım diyorsanız da uğraşmayıp direkt Slim alırsınız, en yeni o zaten.

Yeni DS4 nereden aldınız?

Merhaba sondaki sorunuza şimdi cevap vereyim yeni üretilen DualSense kollarında drifting yok, nereden yeni üretildiğini anlayacağım diyorsanız da uğraşmayıp direkt Slim alırsınız, en yeni o zaten.

Bir arkadaşımdan aldım kutusundan hiç çıkmamış orijinal. DualSense'ye gelince bunu duyduğuma sevindim Slim almayı düşünüyordum zaten.

Peki bu durum neden oluşuyor? Neye dikkat etmem gerekir olmaması için? Hayat sürprizlerle dolu.

Hocam kısacası analogların zamanla aşınması ya da kirlenmesi dolayısıyla oluyor drifting sorunu, çoğu drifting vakası aşınmadandır, zaten temizliğe önem veriyorsanız kolunuzu siliyorsunuzdur.

Çok sert kullanmayın.

Kirletmeyin.

Bende dualsense Var tam drift yok ama nadiren l3 le sağa giderken iki sağa sola felan oluyor baya nadiren ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı