uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #11 Michael_Myers dedi: Kolunuz yeni üretilen DualSense olabilir. Yeni oldunu anlamak için bir yerinde kod yazıyormuş başka bir konuda görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Alalı 1 yıl oldu
Michael_Myers dedi: Kolunuz yeni üretilen DualSense olabilir. Yeni oldunu anlamak için bir yerinde kod yazıyormuş başka bir konuda görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Alalı 1 yıl oldu
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 6 Eylül 2024 #12 uygr12 dedi: Alalı 1 yıl oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam aksine yeni kollarda bu sorun çok az, yeni serilerde drifting önemli ölçüde düzeltildi.
uygr12 dedi: Alalı 1 yıl oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam aksine yeni kollarda bu sorun çok az, yeni serilerde drifting önemli ölçüde düzeltildi.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #13 Arwend dedi: Hocam aksine yeni kollarda bu sorun çok az, yeni serilerde drifting önemli ölçüde düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Yani oyuna etkisi yok menüde fark ediyorum sadece zaten
Arwend dedi: Hocam aksine yeni kollarda bu sorun çok az, yeni serilerde drifting önemli ölçüde düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Yani oyuna etkisi yok menüde fark ediyorum sadece zaten