BerkeLucky Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 PS4 üzerinden Twitch'de yayınlar açıyorum. Mikrofonum olmadığı için de yayında sesim olmuyor ve yayına bir sessizlik çöküyor. Ben de müzik açmak istiyorum ama açamıyorum çünkü yayın yaparken Spotify çalışmıyor. Müzik açabilmemin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
PS4 üzerinden Twitch'de yayınlar açıyorum. Mikrofonum olmadığı için de yayında sesim olmuyor ve yayına bir sessizlik çöküyor. Ben de müzik açmak istiyorum ama açamıyorum çünkü yayın yaparken Spotify çalışmıyor. Müzik açabilmemin bir yolu var mı?
Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 13 Mayıs 2021 #2 PlayStation 4 üzerinde böyle bir seçenek yok. OBS programından Capture Card üzerinden yayın açarsanız arka planda müzik açabilirsiniz. İyi oyunlar.
PlayStation 4 üzerinde böyle bir seçenek yok. OBS programından Capture Card üzerinden yayın açarsanız arka planda müzik açabilirsiniz. İyi oyunlar.