R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 Onur Altuğ Sever dedi: Google Play'den bahsetmiyor. Türk Telekom'un bir hizmeti olan Play Store'dan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Onu yeni duydum. TT kullanmıyorum. Ama mantıken Uplay'e gelir.
Onur Altuğ Sever dedi: Google Play'den bahsetmiyor. Türk Telekom'un bir hizmeti olan Play Store'dan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Onu yeni duydum. TT kullanmıyorum. Ama mantıken Uplay'e gelir.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #12 Onur Altuğ Sever dedi: Google Play'den bahsetmiyor. Türk Telekom'un bir hizmeti olan Play Store'dan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk başta normal Play Store anladım ama değilmiş
Onur Altuğ Sever dedi: Google Play'den bahsetmiyor. Türk Telekom'un bir hizmeti olan Play Store'dan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk başta normal Play Store anladım ama değilmiş