v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.766 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Ekim 2025 #241 Poseidon1 dedi: Nerden katiliyoruz tam olarak? Genişletmek için tıkla...
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Ekim 2025 #242 v3rtecc dedi: Eki Görüntüle 2582156 Genişletmek için tıkla... Zaten eskiden katılmıştım şu an tekrar denedim sms ile hata veriyor?
v3rtecc dedi: Eki Görüntüle 2582156 Genişletmek için tıkla... Zaten eskiden katılmıştım şu an tekrar denedim sms ile hata veriyor?
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 697 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #243 Poseidon1 dedi: Nerden katiliyoruz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Discord bağlantısı çalışmıyor.
Poseidon1 dedi: Nerden katiliyoruz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Discord bağlantısı çalışmıyor.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Ekim 2025 #244 v3rtecc dedi: Eki Görüntüle 2582156 Genişletmek için tıkla... Tamamdır uygulama üzerinden işlemlerden buldum teşekkür ederim.
v3rtecc dedi: Eki Görüntüle 2582156 Genişletmek için tıkla... Tamamdır uygulama üzerinden işlemlerden buldum teşekkür ederim.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 2 Ekim 2025 #245 Discord'da erişim engeli varken böyle bir şartı olması çok saçma. Pardon sadece discord değil mesaj atarak da katılınabiliyor ben yanlış anlamışım. Son düzenleme: 2 Ekim 2025
Discord'da erişim engeli varken böyle bir şartı olması çok saçma. Pardon sadece discord değil mesaj atarak da katılınabiliyor ben yanlış anlamışım.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.766 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Ekim 2025 #246 f12wx dedi: Discord'da erişim engeli varken böyle bir şartı olması çok saçma. Pardon sadece Discord değil mesaj atarak da katılınabiliyor ben yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Ben SMS'i gönderdim ancak katıldın falan diye SMS gelmedi size geldi mi eğer katılıp aldıysanız?
f12wx dedi: Discord'da erişim engeli varken böyle bir şartı olması çok saçma. Pardon sadece Discord değil mesaj atarak da katılınabiliyor ben yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Ben SMS'i gönderdim ancak katıldın falan diye SMS gelmedi size geldi mi eğer katılıp aldıysanız?
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Ekim 2025 #247 v3rtecc dedi: Ben SMS'i gönderdim ancak katıldın falan diye SMS gelmedi size geldi mi eğer katılıp aldıysanız? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama üzerinden katılın sms çalışmıyor..
v3rtecc dedi: Ben SMS'i gönderdim ancak katıldın falan diye SMS gelmedi size geldi mi eğer katılıp aldıysanız? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama üzerinden katılın sms çalışmıyor..
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 2 Ekim 2025 #248 Poseidon1 dedi: Mobil uygulama üzerinden katılın SMS çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Buraya yazarsan iyi olur hocam katıldıktan sonra kod alıp almadığını söylersen.
Poseidon1 dedi: Mobil uygulama üzerinden katılın SMS çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Buraya yazarsan iyi olur hocam katıldıktan sonra kod alıp almadığını söylersen.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Ekim 2025 #249 TOCA dedi: Buraya yazarsan iyi olur hocam katıldıktan sonra kod alıp almadığını söylersen. Genişletmek için tıkla... Daha demin denedim olmadı yarın saah tekrar deneyeceğim alırsam güncelleme yaparım.
TOCA dedi: Buraya yazarsan iyi olur hocam katıldıktan sonra kod alıp almadığını söylersen. Genişletmek için tıkla... Daha demin denedim olmadı yarın saah tekrar deneyeceğim alırsam güncelleme yaparım.
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 2 Ekim 2025 #250 Poseidon1 dedi: Daha demin denedim olmadı yarın saah tekrar deneyeceğim alırsam güncelleme yaparım. Genişletmek için tıkla... Game Pass SMS gönderdim bu aylık limit doldu dedi, ötekilerde ise kampanyadan yararlanamıyorsun diyor. Hala gameon katılmak kesin ücretsiz, değil mi hocam?
Poseidon1 dedi: Daha demin denedim olmadı yarın saah tekrar deneyeceğim alırsam güncelleme yaparım. Genişletmek için tıkla... Game Pass SMS gönderdim bu aylık limit doldu dedi, ötekilerde ise kampanyadan yararlanamıyorsun diyor. Hala gameon katılmak kesin ücretsiz, değil mi hocam?