v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.783 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Ekim 2025 #251 Poseidon1 dedi: Mobil uygulama üzerinden katılın sms çalışmıyor.. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama babamın telefonunda hocam o yüzden sms ile deniyordum ben.
Poseidon1 dedi: Mobil uygulama üzerinden katılın sms çalışmıyor.. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulama babamın telefonunda hocam o yüzden sms ile deniyordum ben.
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 2 Ekim 2025 #252 Poseidon1 dedi: Daha demin denedim olmadı yarın saah tekrar deneyeceğim alırsam güncelleme yaparım. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan nasıl giriliyor hocam? Bulamadım tam olarak da. Son düzenleme: 2 Ekim 2025
Poseidon1 dedi: Daha demin denedim olmadı yarın saah tekrar deneyeceğim alırsam güncelleme yaparım. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan nasıl giriliyor hocam? Bulamadım tam olarak da.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.841 Çözümler 14 Yer Hatay 2 Ekim 2025 #253 TOCA dedi: Game Pass SMS gönderdim bu aylık limit doldu dedi, ötekilerde ise kampanyadan yararlanamıyorsun diyor. Hala gameon katılmak kesin ücretsiz, değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ücret talep etmedi ve ücretsiz diye okudum tam emin değilim ama.
TOCA dedi: Game Pass SMS gönderdim bu aylık limit doldu dedi, ötekilerde ise kampanyadan yararlanamıyorsun diyor. Hala gameon katılmak kesin ücretsiz, değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ücret talep etmedi ve ücretsiz diye okudum tam emin değilim ama.
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 2 Ekim 2025 #254 Poseidon1 dedi: Herhangi bir ücret talep etmedi ve ücretsiz diye okudum tam emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misin hocam uygulamadan nereden giriliyor tam? @R MR.X E uygulamadan yaptıysanız fotosu var mı hocam bende gözükmedi. Son düzenleme: 2 Ekim 2025
Poseidon1 dedi: Herhangi bir ücret talep etmedi ve ücretsiz diye okudum tam emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misin hocam uygulamadan nereden giriliyor tam? @R MR.X E uygulamadan yaptıysanız fotosu var mı hocam bende gözükmedi.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.841 Çözümler 14 Yer Hatay 3 Ekim 2025 #255 TOCA dedi: Fotoğraf atabilir misin hocam uygulamadan nereden giriliyor tam? @R MR.X E uygulamadan yaptıysanız fotosu var mı hocam bende gözükmedi. Genişletmek için tıkla... En altta
TOCA dedi: Fotoğraf atabilir misin hocam uygulamadan nereden giriliyor tam? @R MR.X E uygulamadan yaptıysanız fotosu var mı hocam bende gözükmedi. Genişletmek için tıkla... En altta
TOCA Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 592 Çözümler 1 3 Ekim 2025 #256 Poseidon1 dedi: En alttaEki Görüntüle 2582255 Genişletmek için tıkla... Bende gözükmüyor acaba internet hızıyla alakası yoktur diye tahmin ediyorum.
Poseidon1 dedi: En alttaEki Görüntüle 2582255 Genişletmek için tıkla... Bende gözükmüyor acaba internet hızıyla alakası yoktur diye tahmin ediyorum.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.841 Çözümler 14 Yer Hatay 3 Ekim 2025 #257 TOCA dedi: Bende gözükmüyor acaba internet hızıyla alakası yoktur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... 50 Mbps kullanıyorum ben bir de ev internetine baktığına emin misin?
TOCA dedi: Bende gözükmüyor acaba internet hızıyla alakası yoktur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... 50 Mbps kullanıyorum ben bir de ev internetine baktığına emin misin?
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ekim 2025 #258 TOCA dedi: Fotoğraf atabilir misin hocam uygulamadan nereden giriliyor tam? @R MR.X E uygulamadan yaptıysanız fotosu var mı hocam bende gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Ben SMS göndererek yaptım hocam.
TOCA dedi: Fotoğraf atabilir misin hocam uygulamadan nereden giriliyor tam? @R MR.X E uygulamadan yaptıysanız fotosu var mı hocam bende gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Ben SMS göndererek yaptım hocam.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.841 Çözümler 14 Yer Hatay 3 Ekim 2025 #259 Durum guncellemesi Microsoft store hariç diğer kodları alabildim.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #260 R MR.X E dedi: Ben SMS göndererek yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu hocam? SMS gönerince SMS mi geliyor. Ben babamın TC si ile yapcam herhangi bir bildirim geliyor mu?
R MR.X E dedi: Ben SMS göndererek yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu hocam? SMS gönerince SMS mi geliyor. Ben babamın TC si ile yapcam herhangi bir bildirim geliyor mu?