R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 7 Bugün 16:19 #371 Efe tan dedi: Sanırım Play Store düzelmiş aldım kodu şimdi. Genişletmek için tıkla... ByNoGame düzeldi mi sizde?
Efe tan dedi: Sanırım Play Store düzelmiş aldım kodu şimdi. Genişletmek için tıkla... ByNoGame düzeldi mi sizde?
Efe tan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 178 Bugün 16:37 #372 R MR.X E dedi: ByNoGame düzeldi mi sizde? Genişletmek için tıkla... Hayır offfline diyor kod aldınız diyor ama o kodu girince hata veriyor.
R MR.X E dedi: ByNoGame düzeldi mi sizde? Genişletmek için tıkla... Hayır offfline diyor kod aldınız diyor ama o kodu girince hata veriyor.
TOCA Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 Bugün 19:00 #373 Play Store bozuk ByNoGame kodu da bozuk anca PUBG ile Game Pass çalışıyor bende.
Efe tan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 178 34 dakika önce #374 TOCA dedi: Play Store bozuk ByNoGame kodu da bozuk anca PUBG ile game Pass çalışıyor bende. Genişletmek için tıkla... Sanırım diğer arkadaşların dediği gibi daha kodla yenilenmedi muhtemelen ByNoGame'e sordum bu kodu geçen ay kullandınız dedi bana ara ara deneyeceğiz yine ilk başlarda tek sefer de alıyorduk şimdi niye böyle ki
TOCA dedi: Play Store bozuk ByNoGame kodu da bozuk anca PUBG ile game Pass çalışıyor bende. Genişletmek için tıkla... Sanırım diğer arkadaşların dediği gibi daha kodla yenilenmedi muhtemelen ByNoGame'e sordum bu kodu geçen ay kullandınız dedi bana ara ara deneyeceğiz yine ilk başlarda tek sefer de alıyorduk şimdi niye böyle ki