Playstore.com'dan alınan oyun gelmedi

canyldrm

Centipat
Daha fazla  
13 Temmuz 2023 günü Play Store web sitesinden God of War oyununu indirimli bir şekilde satın aldım. Ama Play Store web sitesi hâlâ daha oyunun Steam keyini bana göndermedi. "siparişiniz için şu an kod oluşturamıyoruz. Daha sonra tekrar deneyiniz. Back_ordered, the order is being processed in the background, and will not contain serials until completed" böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım ederse sevinirim.

Böyle hatalar alan vardı sanırım. Mail atın hocam yardımcı olsunlar. Tek yöntem bu. Sikayetvar sitesinde dolu böyle şikayetler.

Aynı sorunu yaşıyorum ve eğer ürün elinize ulaştıysa nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz? Kredi kartıyla satın alım yaptım ve bu sebeple mobil işlemler kısmında siparişimi görüntüleyemediklerini söylüyor müşteri temsilcileri. Buna ek olarak evde internet kısmından da işlem yapmadığım için tamamen havada kaldı siparişim. Ne ürünün aktivasyon koduna erişebiliyorum ne de para iadesi alabiliyorum... Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-25 162413.png
    10 KB · Görüntüleme: 52

Bende de aynı bu şekilde hata veriyordu tıkladığım zaman. Her gün kontrol ettim. Satın aldıktan 3-4 gün sonra hatanın yazdığı yerde kod yazıyordu işte. Sana da büyük ihtimalle 3-4 güne gelir yine de o zamana kadar arada bir kontrol edersin. Ekstra bir şey yapmana gerek yok aslında. Şikayetvar sitesinde bu konu hakkında şikayet yazmama rağmen şikayetim yayınlanmadan önce kod gelmişti hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…