Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2014 #1 Alışveriş yaparken kartımda geçerli ismi unuttuğum için alışveriş yapamıyorum. Playstore beni kara listeye almış. Bu kara liste olayı geçici midir ?
Alışveriş yaparken kartımda geçerli ismi unuttuğum için alışveriş yapamıyorum. Playstore beni kara listeye almış. Bu kara liste olayı geçici midir ?
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #2 Bende de; Paypal var bende alış veriş yapamıyorum kardeş normalde ikimizin de oyun alabilmesi lazım.
Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2014 #3 Ben ininal in sayfasından baktım ve playstore ile anlaşması olmadığını gördüm. Cep telefonu ile almaya devam .
Ben ininal in sayfasından baktım ve playstore ile anlaşması olmadığını gördüm. Cep telefonu ile almaya devam .
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #4 Cep telefonu ile nasıl alıyorsun ben bir kere denedim olmadı.
Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2014 #5 GTX780 dedi: Cep telefonu ile nasıl alıyorsun ben bir kere denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Ödeme yaparken 3Pay ödeme sistemini seçecek, oradan mobil ödemeyi seçecek, ileri diyecek ve numaranızı gireceksiniz. Numarayı girince SMS geliyor ve EVET diyor (gelen SMS e EVET diyoruz), cevaplıyorsunuz. Bu kadar. Oyun hesabınıza ekleniyor.
GTX780 dedi: Cep telefonu ile nasıl alıyorsun ben bir kere denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Ödeme yaparken 3Pay ödeme sistemini seçecek, oradan mobil ödemeyi seçecek, ileri diyecek ve numaranızı gireceksiniz. Numarayı girince SMS geliyor ve EVET diyor (gelen SMS e EVET diyoruz), cevaplıyorsunuz. Bu kadar. Oyun hesabınıza ekleniyor.
GTX780 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #6 Olmuyor işte. Ödeme kanalında hata oluştu diyor.