Playstore dan key eksik geldi

thereturn06

Hectopat
Far Cry 3 mobil ödeme ile aldım. Fakat mail adresime key 1 hane eksik olarak geldi. ( 3-4-4-4 ) Sayısı kadar karakter var gönderilen key de fakat origin ve steam keyi kabul etmiyor. Haliyle aktifleştiremedim oyunu playstore'den download manager ile indirip steam'a tanıtacağım. Steam'a tanıttığım zaman gelen güncellemeleri steam üzerinden alabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş yanlış bilgim olabilir ama ben D&R dan aldığım AC serisini Uplay ile aktifleştirdim. Uplay indirip dener misin keyi?

Kardeş yanlış bilgim olabilir ama ben D&R dan aldığım AC serisini Uplay ile aktifleştirdim. Uplay indirip dener misin keyi?
Evet oyunu Uplay ile aktifleştirdim cevabın için teşekkürler. Oyunu yarın indirecem bir hata ile karşılaşırsam bu konu altından yazarım.

Ben de Splinter Cell Blacklist oyununu aldığımda yaşamıştım bu durumu.

Evet oyunu Uplay ile aktifleştirdim cevabın için teşekkürler. Oyunu yarın indirecem bir hata ile karşılaşırsam bu konu altından yazarım.

Kardeş playstore da oyunu aldığında key yazan kısımda ekran görüntüsü alıp keyi gizler misin? Orada yazanları merak ediyorum.

Simdi yeni Playstore dan aldım, uPlay keyi kabul etmedi, ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır zaten 2 tane etkinleştirme seçeneği fln yok bir tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…