Porthrest Megapat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #1 Arkadaşalar ben zamanında Playstore'dan GTA IV almıştım benim bunu steam'e ekleme şansım yok mu ?
Porthrest Megapat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #3 Hayır GFWL keyi verdiler.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #4 O zaman Steam'e sadece programmış gibi ekleyebilirsin. İnsanlar senin kütüphanende olduğunu bilemezler. Başarılar vb. kazanamazsın.
O zaman Steam'e sadece programmış gibi ekleyebilirsin. İnsanlar senin kütüphanende olduğunu bilemezler. Başarılar vb. kazanamazsın.
Porthrest Megapat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #5 Yani hiç bir şekilde bi çözümü yok mudur?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #6 Hayır. Bu sizin Assassin's Creed serisinden bir oyunu Steam ve Uplay ile almanıza benzer. İkisi farklı şeyler, farklı lisanslar.
Hayır. Bu sizin Assassin's Creed serisinden bir oyunu Steam ve Uplay ile almanıza benzer. İkisi farklı şeyler, farklı lisanslar.