Playstore GTA V Kurulum Sorunu

Arkadaşlar aynı sorun bende de var Data3.cab dosyasında sorun yaşıyorum bende. TTnet ile iletişime geçtim ancak herhangi bir yanıt alamadım. Tekrardan da indiremiyorum bu 3.indirişim olacak. 2 defa indirdim ama nafile. Socail Club de devamlı düşüyor. Data3.cab dosyasını gönderebilecek bir arkadaş var mı acaba ?

7 gb dosya boyutu. Hızı iyi olan birisi sizler için upload yaparsa iyi olur. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bende idm ile indirdim hocam. Ancak ne yaparsam yapayım açamıyorum. Şimdi tekrardan indirmeyi deneyeceğim

data.cab dosyaları bendede eksikti 2-7-8 manuel downloaddan partları bularak indirdim data2.cab için ilk 4 partı indirdim çözüldü 7-8 zaten sonda oldugu için kolay oldu bulması onlarıda arada olanları denk getirmek biraz sıkıntı tabi

Data3.cab ve Data7.cab için hangilerini indirmeliyim hocam. Bendede hata verdi.

Bendede Data7.cab dosyası hatasını verdi hangi part da acaba lütfen cevap verin çok acill

Data3.cab ve Data7.cab için hangilerini indirmeliyim hocam. Bendede hata verdi.
kesin bilmiyorum tahmini olarak söylüyorum ama o data dosyalarının 1 ve 8 hariç hepsi tam 8 küsür gb o partlarda her biri 2 gb ona göre hesaplayıp tahmin edin data2.cab için ben part2 ile 4 arasını indirdim oldu

Merhaba,
Bu sorunu alıyorum. Sizce çözümü var mıdır?

Oyunu kurulması gerektiği şekilde kurdum ancak bu sorunu aldım.

Merhaba,
Bu sorunu alıyorum. Sizce çözümü var mıdır?

Oyunu kurulması gerektiği şekilde kurdum ancak bu sorunu aldım.
Sorun oyunu kurmanda değil dll dosyaların eksik onları tamamla forumlarda biraz araştır bütün dll dosyaları diye bulursun onun tek bi linki vardı rarlı paylaşmışlardı technopatta paylaşıldı mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…