PcMeraklısı Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 77 Yer Karabük,Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar PlayStore'den GTA IV:Complete Edition 16 Liraya almak istiyorum fakat ben bu alışverişi MasterCard'dan yapacağım. Aranızda böyle alışveriş yapmış olan var mı? Anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Arkadaşlar PlayStore'den GTA IV:Complete Edition 16 Liraya almak istiyorum fakat ben bu alışverişi MasterCard'dan yapacağım. Aranızda böyle alışveriş yapmış olan var mı? Anlatır mısınız?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 7 Haziran 2014 #2 Kardeş kart, hesap vb. numaraları istiyor. Tamamen güvenilir. Hiçbir sorun çıkmaz.
PcMeraklısı Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 77 Yer Karabük,Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #3 Kartın üstündeki isim falan diyor da orada takıldım benim MasterCar'ta öle bir şey yok halbuki yoksa güvenilir olduğunu biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Kartın üstündeki isim falan diyor da orada takıldım benim MasterCar'ta öle bir şey yok halbuki yoksa güvenilir olduğunu biliyorum.