PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 2 Şubat 2021 #521 Ekrem taha dedi: Hesap bağlarken böyle oluyor. Şu an herkes çıktı indirim bitti diye birkaç kişi kaldı ondan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Mantıken indirim bitimine hızlandırdılar yine. İsteyerek yapmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum.
Ekrem taha dedi: Hesap bağlarken böyle oluyor. Şu an herkes çıktı indirim bitti diye birkaç kişi kaldı ondan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Mantıken indirim bitimine hızlandırdılar yine. İsteyerek yapmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum.
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #522 Yekta Barış KURU dedi: Arkadaşlar hep beraber bir tag açalım twitterda, rezil edelim bu şerefsizleri. Görsün cümle alem bunların ne pislik bi firma olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama ne kadar kişi katılır orası ayrı konu.
Yekta Barış KURU dedi: Arkadaşlar hep beraber bir tag açalım twitterda, rezil edelim bu şerefsizleri. Görsün cümle alem bunların ne pislik bi firma olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama ne kadar kişi katılır orası ayrı konu.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 2 Şubat 2021 #523 Yarın kalkar kalkmaz arayacağım. Verdiğim siparişi nasıl iptal edersiniz ?
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #524 PustiPowerV2 dedi: Mantıken indirim bitimine hızlandırdılar yine. İsteyerek yapmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Nasıl oldu da indirim bitti saniye hızlandı ve sorunlar gitti?
PustiPowerV2 dedi: Mantıken indirim bitimine hızlandırdılar yine. İsteyerek yapmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Nasıl oldu da indirim bitti saniye hızlandı ve sorunlar gitti?
Yekta Barış KURU Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #525 Şansa bak ki şuan twitterda da herşey gündem. Boğaziçi mevzusu var, Exxen boykotu var, GS şikesi var. Zor iş. Zaten elimizde de bir kitle yok.
Şansa bak ki şuan twitterda da herşey gündem. Boğaziçi mevzusu var, Exxen boykotu var, GS şikesi var. Zor iş. Zaten elimizde de bir kitle yok.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 2 Şubat 2021 #526 Ekrem taha dedi: Hayır bu hafta bunlar seçilmiş haftaya başka oyunlar. Genişletmek için tıkla... reddline dedi: Adam niye her hafta aynı oyunu versin ? Belirtmemiş ki stok sayısı diye bir şey. Stok sayısı olsa şukadar kaldı der. Ödeme almaz. Yada belirli saatler yaparki ve yapmış. Benim siparişimi silmeyen hakkın yok yok! Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız. Büyük ihtimalle farklı bir oyun indirime girecek, yapacak bir şey yok.
Ekrem taha dedi: Hayır bu hafta bunlar seçilmiş haftaya başka oyunlar. Genişletmek için tıkla... reddline dedi: Adam niye her hafta aynı oyunu versin ? Belirtmemiş ki stok sayısı diye bir şey. Stok sayısı olsa şukadar kaldı der. Ödeme almaz. Yada belirli saatler yaparki ve yapmış. Benim siparişimi silmeyen hakkın yok yok! Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız. Büyük ihtimalle farklı bir oyun indirime girecek, yapacak bir şey yok.
om3rkaya10 Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 232 2 Şubat 2021 #527 Bilerek site kitleme taktiği arkadaşlar kimse size kolay kolay 9 liraya r6s, origins vermiyor maalesef.
Bilerek site kitleme taktiği arkadaşlar kimse size kolay kolay 9 liraya r6s, origins vermiyor maalesef.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #528 Helal olsun be. Parayı çektiniz sonra yattınız.
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #529 CasH20 dedi: Eki Görüntüle 862186 Helal olsun be. Parayı çektiniz sonra yattınız. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende var. parayı alırken başarılı ama oyunu verirken başarısız.
CasH20 dedi: Eki Görüntüle 862186 Helal olsun be. Parayı çektiniz sonra yattınız. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende var. parayı alırken başarılı ama oyunu verirken başarısız.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 2 Şubat 2021 #530 278491 dedi: Aynısı bende var. parayı alırken başarılı ama oyunu verirken başarısız. Genişletmek için tıkla... Bende de ozaman niye kampanya yapıyorsun kardeşim yapma.
278491 dedi: Aynısı bende var. parayı alırken başarılı ama oyunu verirken başarısız. Genişletmek için tıkla... Bende de ozaman niye kampanya yapıyorsun kardeşim yapma.