Playstore nasıl bu kadar ucuz satıyor?

Zor bela satın alma ekranına giriyorum kartla ödemeyi seçiyorum sonra hata veriyor başa atıyor giriş yapamıyorum alamayacağım galiba.

Arkadaşlar bu oyunun fiyatı mı yoksa aylık taksit fiyatı mı?
Evet fiyatı.
Zor bela satın alma ekranına giriyorum kartla ödemeyi seçiyorum sonra hata veriyor başa atıyor giriş yapamıyorum alamayacağım galiba.
Bende alamayacağım sanırım günümün yarısı oyunu almayı beklemekle geçti sabahtan beri aynı site koskoca ttnet saatlerdir düzeltemiyor siteyi çok ilginç.

Evet fiyatı.

Bende alamayacağım sanırım günümün yarısı oyunu almayı beklemekle geçti sabahtan beri aynı site koskoca TTNET saatlerdir düzeltemiyor siteyi çok ilginç.

Lütfen GTA V gibi uzun süreli indirim olsun GTA V ücretsiz verildiği ilk günde çoğu kişi alamamıştı.

Reis haber ettiğin için eyvallah güven açısından dert etme zamanında RDR2 aldım buradan kodu direk geldi. Ben de alayım bunu

Sitenin linkin atar mısın sana zahmet bir de ben Ininal'den alacağım güvenli mi Steam hesabıma almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…